Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Id I Zniana Nicku

Oblivionek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy w tej grze mnam do was pare pytan;

1. jak zmienic nick w grze. jak zmieniam przez minecraft-name.jar to potem nic sie nie dzieje. gramy z bratem na servie hamachi i kicka jka któryś wbije bo mamy takie same nicki ;/...

2. mozecie dac id przedmiotow bo jak wpisuje komende give na servie to trzeba podac id a nie znam ich

z góry thx za pomoc

dam + albo - :)

mca.png

Opublikowano

+ dla ciebie zaraz zobacvze dam edita :)

ej pomocy gram z bratem na servie tym... jestesmy polaczani na hamachi no i on wbija na serva ma nick : Player i jak ja wejde to wywala jego i na odwrót... a ten name nie pomoglo. najciekawszer jest to ze jak on wyjdzie i ja wejde to jestem na jego postaci... mam w eq to co on i jestem w tym samym miejscu .... pomocy prosze :D

mca.png

Opublikowano

To było tak od razu ze masz nick Player a to oznacza ze wogule się nie "nazwaliście" (to jest ogólny nick ) napisz do mnie na gg to ci jakoś pomogę podepniesz się na mój serwer 4606240 tylko napisz o co chodzi i że to ty :>

mcspeed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...