Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasza Postać Vs Trudny Loch Małp

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z uwagi ze to mój pierwszy tutorial prosze o wyrozumiałość

;)

No więc tak Trudny Loch Małp znajduje sie na pustyni,dokładniej tu:

mapa_loch_trudny_p.png

Pewnie sie zastanawiacie jak dobra postać będzie nam potrzebna juz wam mówię !

Wojownik Body/Mental

Jeśli gramy mentalem potrzebny nam poziom od 50 i wyżej najważniejszą role będą odgrywały tu skile więc silne obowiązkowo na wysokim poziomie , co do eq to ribek sr +25 oczywiśćie kd potwora reszta eq najlepiej by było mieć bony na HP i na Zwierzaczki(Nie obowiązkowo ale oczywiśćie szybciej padną)+ jakiś tam buffek żeby ogarnąc spot u bossa pasowało by mieć +650 defa i około 10k HP , jeśli chodzi o wojownika body tutaj lepiej mieć level +61 żeby mieć tarcze na 61 +9 która nam daje defa 153 do tego to samo jak u mentala eq na hp/zwierza co do riba to myśle ze lepszy by był fms sr +30 ale ribek też być może , buffek obowiązkowo z jak najlepszymi skilami , poziom aury również jest ważny do tego jakaś roska lub cośik ;) Wymagane hp ? +12k i +600 defa najlepiej mieć ebo i branze z białego oczywiśćie +9 , srebna też może być.

Sura WP

Co do sury weapons to tak fms sr +30 i dobry poziom skili Czarowane Ostrze i Czarowana Zbroja , jeśli mamy te dwa skile na dobrym poziomie możemy smiało iść na levelu +55 również eq na HP też by sie przydało + jakiś tam krytyk i roska na defa , możemy też zabrać eq na Abs do PE/Pż zawsze uratuje nam tyłek w jakiś sposób + buffka też nie zaszkodzi zabrać eq na zwierza raczej nie potrzebne chyba ze ktoś ma kase na zakup tutaj też najlepiej mieć ebo i branze bialego złota lub srebną.Wymagane hp? + 9k , def ? z Czarowaną około 550 ;)

I to chyba tyle narazie =] to mój pierwszy tut może nie najlepszy ale powienien sie przydać,Pozdrawiam All i Życze miłego dnia

;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

nawet ładnie

z surą wp z tym deffem niezbyt się zgodzę ale ujdzie

AAA i było ....

Zapodaj linka bo ja nie znalazłem =] z góry dzięki.

@Down testowałem ale na Priv , wiem może przesadziłem bo juz dawno nie grałem WP , ale specjalnie dla ciebie sprawdze na PL jak tam idzie w lochu WPekiem ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

... 700 defa u WP ? Grałeś kiedyś WP ? Ja na 70 z oddanymi pamiątkami i all eq +8/9 + zbroja G7 miałem ledwo 690 defa. Więc nie rób poradników których nie tesowałeś. To samo mental po co buff ? ja na 54 silne m8 (620 defa ) biorę spot bez potek.

Opublikowano

Przyda się akurat robie wp na drop medali itp...w lochu malp na 52 lvl z 3xm czarowane czarowana strach bedzie okolo 12k hp i deffa niewiem ile fms sr okolo 25-30 z kd +3 :P

Opublikowano

No dobrze, opisałeś eq ale tylko to... Po co mamy tam chodzić? ;x

Tam jest THE BEST zarobek na lvl 54-60 tzn. duchowe, medale

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

... 700 defa u WP ? Grałeś kiedyś WP ? Ja na 70 z oddanymi pamiątkami i all eq +8/9 + zbroja G7 miałem ledwo 690 defa. Więc nie rób poradników których nie tesowałeś. To samo mental po co buff ? ja na 54 silne m8 (620 defa ) biorę spot bez potek.

Cały spot na mentalu bez buffa przy 620 defa? Chyba nie w komnacie lorda. Ja mam 640 i jakoś nigdy mi się jeszcze nie udało uciągnąć całego spota. Jaką masz broń na tym mentalu? A patrzenie na dmg mobów na priwach nie ma sensu chyba, że mob proto serwerowe masz ustawione tak jak polskie clientowe

Opublikowano

@up mentalem na lajcie dasz rade , testowałem sam nim jakieś 3-4 miechy temu jak mialem 59 lvl Na PLu=] z ribkiem sr 39 i silnym pod G + buffek koleżanki skile m9 i ty mówisz ze nie dasz rady ? Fakt skoro sie męczyłeś z nimi po minucie to sie nie dziwie ze nie dałeś rady wtedy mialem około 60 na zwierzaki + jakaś tam roska na wartość ataka i defa i małpek nie ma w 10 sekund ;)

@Down przecież nie idziemy solo xD tylko walimy z konia i zaraz np Tapnięcie znów siadamy i za chwile duchowy czy walnięcie ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano
Jeśli gramy mentalem potrzebny nam poziom od 50 i wyżej najważniejszą role będą odgrywały tu skile więc silne obowiązkowo na wysokim poziomie , co do eq to ribek sr +25

To mamy iśc w skille czy atak z konia ? :P

Chyba coś nie teges raczej Ribem UM jeśli już piszesz, że mamy miec dobre skille.

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

@up mentalem na lajcie dasz rade , testowałem sam nim jakieś 3-4 miechy temu jak mialem 59 lvl Na PLu=] z ribkiem sr 39 i silnym pod G + buffek koleżanki skile m9 i ty mówisz ze nie dasz rady ? Fakt skoro sie męczyłeś z nimi po minucie to sie nie dziwie ze nie dałeś rady wtedy mialem około 60 na zwierzaki + jakaś tam roska na wartość ataka i defa i małpek nie ma w 10 sekund ;)

@Down przecież nie idziemy solo xD tylko walimy z konia i zaraz np Tapnięcie znów siadamy i za chwile duchowy czy walnięcie ;)

Chyba byłeś zaspany bo damianez122 napisał, że bez buffa spot w komnacie lorda więc ja się pytam jak to możliwe i przy 10k hp i 620 obrony

Opublikowano

Sam tak zarabiam moim wojkiem mentalem 46 lv mam 12,8k hp silne m5 + buff odbicie m7 blogo m5 pomoc m6 i caly spot biore i elegancko dropi po 2,3 medale ( 1 medal na fenku po 1,3kk ) , mam ribka +8 sr 38% kd +4 :P

Opublikowano

Dałem rade moim 38 levelem. Rib śr.35 Silne G4.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Jak masz szczęście i masz silna postać( Mówiąc silna miałem na myśli skile g/p i dużo hp) to nawet na 35 ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

teraz juz sie nie opłaca ;P kiedys ninja 28 lvl Chmura na M + jakas gildia do expa i rekawica z is . Z jednego spota miałem srednio 2 medale , zdazalo sie ze nic nie lecialo ale byly takie chwile co po 5 medali lecialo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...