Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Kupic Za 500Kk Na Serwie Eteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo ludzie.ostatnio łowiłem ciągle na fb na paru kontach i się troche w końcu dorobiłem.jak myślicie co kupic za 500kk dla Ninji Daggera? Proszę żebyście mi podali i co może kosztowac bo się nie za bardzo orientuje(gram od 10dni,reaktywacja :P ). z góry dziękuje,a i bd plusy!

phenomon.gif
Opublikowano

Kup sobie eq +9 i moze wybonuj ? ^^.. A jak nie masz kasy na bonowanie to za te 500kk kup 1 item ale wybonowny : D Albo nakupuj sobie poprostu KU za cala kase i czytaj codziennie..

Opublikowano

no ok eq+9 :D tylko że j a nie wiem ile możę takie ubranie zabójcy +9 kosztowac itp. :P

phenomon.gif
Opublikowano

no właśnie bardziej mi się śpieszy z expem bo chce kolegów gonic :P oni mają 60-75lv a ja mam 46lv :P bo nie grałem z 3miechy.

a zna ktoś się może tutaj na cenach na eteorze?

phenomon.gif
Opublikowano

Jak masz 46lvl to kup sobie:

koziki +9

zbroje na 42lvl +7/9

srebrną +9

kolczą +9

ebony +9

i resztę itemów z HP .

Wtedy będziesz mógł spokojnie expić na BO bez dedów..

Co do cen to się niestety nie orientuję.

Możesz spytać w tym temacie :

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

nie kupuj srebrnej+9 lepiej kup branse 1.5k hp bo lepsza jest;] . o ten 300hp ale zawsze cos;) a wbij 48lvl i kup se to ubranko+7 a nie ubranie zabojcy;]

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

nie kupuj srebrnej+9 lepiej kup branse 1.5k hp bo lepsza jest;] . o ten 300hp ale zawsze cos;) a wbij 48lvl i kup se to ubranko+7 a nie ubranie zabojcy;]

Ale srebrna +9 dodaje jeszcze +5% szybkości ataku. Chyba, że będzie kupował jakaś z nieb. łez +9 z 1,5k hp to inna sprawa ;DD. Lecz mi się wydaje, że do expa jednak lepsza będzie srebrna +9. Te 300hp mniej nie będzie odczuwalne a 5% szybkości ataku naturalnie ;)

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

Teraz za te 500kk to nic dobrego sobie nie kupisz ;p na dobre kozy wydasz pewnie ze 100-150kk ubranie ze 70kk helm na 21 ze 40kk buty 1k-1,5k ze 50kk naszyjnik 1k-1,5k ze 60-70kk srebrna jakis miesiac temu kosztowala na eteor 60kk teraz nei wiem ebo kosztowalo 70-80kk to teraz pewnei ze 100kk no i jakies bony na orki 20% i na bo ogarniasz caly spot chunjoo ;] ja osobiscie gralem na eteor 54 lvl body ponad 500 defa 12,5k pz 40% na orki z boja 1 strzalem 1,5k pz zabieralem z buffem 3k ;] aura m5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...