Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] (Pl) Wierzchowce - Działające W 100%

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP są w paczce i nie wrzuciłem lion_2 faktycznie przepraszam was bardzo za 30min nadam update...

http://www.speedyshare.com/files/26422433/Paczuszka_-_NPC.rar

Skana brak bo mi się zepsuł virustotal jeśli byłby ktoś tak miły.

hasło to www.mpcforum.pl

@ Ta paczka zawiera już lion_2 - lwa cienia

235761444056892195480.gif

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie, ale czy ma ktoś sprawny paker do item_proto i mob_proto?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

Czy zawsze cos nowego musi pier*dolic clienta/serva ? -.- dodalem all pieknie ladnie tak jak jest opisane ... nic nie pominalem.. -.- wszedlem do gry, wpisalem /i 71118 - Lew cienia chyba... a gdy kliklem na pieczec to client mi sie wylaczyl i wyskakuje komunikat z samymi (?) znakami zapytania....

Gdy wchodze ponownie na postac to mnie wypierdala i znow te pojebane znaki zapytania -.-

Opublikowano

z jakiego pakera korzystasz ?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

A co ma paker do tego ... 

A wgl nie wiem co to za paker... nie mam linku ani nazwy... po prostu mam folder Paker i wszystko,.

Opublikowano

ja mam problem, bo ten mój paker nie może pakować klientowego item_proto i mob_proto...

Mógłbyś wysłać mi twój paker?

Dam Ci +, czy co tam chcesz....

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

nie da się tak chyba

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

Nie zauważyłem czytając temat, aby można było bić z wierzchowców, więc ...

Nie chciałbym nic mówić, ale w plikach klientowych PandoraMt2 są owe wierzchowce + możliwość bicia .

Ja z nich korzystam i jest wszystko git majonez <3

Tyle wystarczy do bicia z wierzchowców

Download:

http://www.speedyshare.com/files/26432226/PandoraBin.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=39237fa49b0c0fdb63297a0f054ffd7cd99c03c380023335b8b541ab39c4c9ac-1295790692

(To 2010ClientHelper.dll wykazuje pewnie tyle wirów ;d ale spokojna głowa, mi jeszcze komp działa ! ^^ )

Mam nadzieję, że Pastor się nie obrazisz :mellow:

@Edit

Te questy wszystkim działają ?

Nie znam się aż tak na pisaniu questów, ale na moje pc.item_remove powinno być a nie pc.itemremove

=d taka moja uwaga, jeśli się mylę (co jest bardzo możliwe) to przepraszam za wprowadzanie w błąd.

Opublikowano

Dałby mi ktoś ten paker do item_proto i mob_proto?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

da mi ktoś ten paker item_proto i mob_proto? PROSZE !

Dam + czy co tam chcecie

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

@PlayHard

Pomyśl żesz trochę. Popatrz na wpisy do packera, i już będziesz wiedział o jaki folder chodzi.

@ThankYou

http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/

Masz wszystkie potrzebne packery.

Opublikowano

W które monstry wrzucamy wszystkie mounty ? ;s

Nie widzę żeby było napisane ,albo przeoczyłem

Dobra znobiłem do npc to trzeba :D

Teraz mam problem co G33K

78520151.png

Opublikowano

Dobra dam wam już te wpisy.

<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/boar.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\boar.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dog_god.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dog_god.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/fire_tiger.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\fire_tiger.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/fire_tiger2.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\fire_tiger2.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/lion.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\lion.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/lion2.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\lion2.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/fire_tiger.dds" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\fire_tiger.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/fire_tiger.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\fire_tiger.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/fire_tiger_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\fire_tiger_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/fire_tiger_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\fire_tiger_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/fire_tiger_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\fire_tiger_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/motlist.txt" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/skill.msa" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/dark_smoke.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\dark_smoke.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/dark_smoke.mse" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\dark_smoke.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/fire_tiger_2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\fire_tiger_2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/fire_tiger_2.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\fire_tiger_2.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/fire_tiger_2_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\fire_tiger_2_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/fire_tiger_2_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\fire_tiger_2_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/fire_tiger_2_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\fire_tiger_2_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/fire_tiger_dark.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\fire_tiger_dark.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/motlist.txt" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/skill.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/fire_tiger_2/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\fire_tiger_2\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/boar.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\boar.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/boar_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\boar_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/boar_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\boar_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/boar_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\boar_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/motlist.txt" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/skill.msa" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar/wild_boar.dds" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar\wild_boar.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/black_wild_boar.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\black_wild_boar.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/boar_2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\boar_2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/boar_2.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\boar_2.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/boar_2_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\boar_2_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/boar_2_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\boar_2_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/boar_2_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\boar_2_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/dark_smoke.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\dark_smoke.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/dark_smoke.mse" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\dark_smoke.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/motlist.txt" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/skill.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/boar_2/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\boar_2\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dog_god.dds" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dog_god.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dog_god.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dog_god.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dog_god_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dog_god_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dog_god_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dog_god_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/dog_god_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\dog_god_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/motlist.txt" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/skill.msa" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/black_dog_god.dds" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\black_dog_god.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dark_smoke.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dark_smoke.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dark_smoke.mse" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dark_smoke.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dog_god_2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dog_god_2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dog_god_2.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dog_god_2.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dog_god_2_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dog_god_2_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dog_god_2_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dog_god_2_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/dog_god_2_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\dog_god_2_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/motlist.txt" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/skill.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/dog_god_2/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\dog_god_2\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/lion.dds" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\lion.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/lion.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\lion.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/lion_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\lion_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/lion_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\lion_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/lion_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\lion_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/motlist.txt" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/skill.msa" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/dark_smoke.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\dark_smoke.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/dark_smoke.mse" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\dark_smoke.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/lion_2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\lion_2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/lion_2.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\lion_2.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/lion_2_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\lion_2_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/lion_2_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\lion_2_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/lion_2_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\lion_2_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/lion_dark.dds" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\lion_dark.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/motlist.txt" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/skill.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_2/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_2\walk.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/attack1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\attack1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/attack1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\attack1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/attack2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\attack2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/attack2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\attack2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/attack3.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\attack3.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/attack3.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\attack3.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/back_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\back_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/back_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\back_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/dead.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\dead.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/dead.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\dead.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/front_damage.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\front_damage.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/front_damage.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\front_damage.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/ice_smoke01.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\ice_smoke01.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/ice_smoke01.mse" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\ice_smoke01.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/lion_white.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\lion_white.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/lion_white.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\lion_white.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/lion_white.msm" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\lion_white.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/lion_white_lod_01.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\lion_white_lod_01.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/lion_white_lod_02.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\lion_white_lod_02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/lion_white_lod_03.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\lion_white_lod_03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/motlist.txt" type="1"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/run.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\run.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/run.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\run.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/skill.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\skill.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/skill.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\skill.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/stand_up.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\stand_up.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/stand_up.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\stand_up.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/wait.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\wait.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/wait.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\wait.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\wait1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/wait1.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\wait1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\wait2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/wait2.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\wait2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/walk.gr2" type="0"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\walk.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/lion_white/walk.msa" type="2"><![CDATA[source\ymir work\npc\lion_white\walk.msa]]></File>

@UP Jaki masz folder ? Source czy Output ?

Tygrys cienia, wilk cienia mi nie działają.

Nogi postaci są w ziemi ; >

Co zrobiłem źle ?

@edit Sorki To bład w queście. Już sobie poradziłem ; >

A ma ktoś ikonki np lodowego lwa jak w filmikach Wojtusia ; > ?

@edit2 A nie sorki ; > Tylko w wilku cienia był błąd w quescie. Na tygrysie cienie nogi postaci w ziemi ; >

Opublikowano

No to dopisz takie wpisy jak ci podałem.

Pomoże ktoś w moim problemie ?

Tygrys cienia mi nie działa.

Nogi postaci są w ziemi ; >

Co zrobiłem źle ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...