Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem mam na s2 tchiefa lvl 61 i comme 55 lvl mam nanich dobre itemki i chcialbym zrobic mockery cd zeby poedexpic pare kont na foe ale jagbymdostal bana to mi banuja wszytkie konta czy 1? a jak wszytkie co mogez robic innego prszeo szybko odpowiedz dzieki

Opublikowano

to zalezy jak dostaniesz bana na IP nie bedziesz mogl wchodzic w kala (chyba ze masz neostrade) a jak dostaniesz zwyklego bana nie bedziesz mogl wchodzic na konto

Opublikowano

W kalu ban na ip nie istnieje, byly tylko mity o banie ip za imp haxa

Guuuuuuuuuuuu.... prawda. Osobiście dostałem bana za imp hacka na 11 kontach.

Nie wierzysz? Sprawdź!

Fornication Under Consent of the King =)

Opublikowano

Specjalisto ds. KalOnline, masz ch..we pojecie o KalOnline

Kiedys byl autoban (teraz zapewne tez jest), ale nie bylo bana na wszystkie konta

Sam uzywalem imp haxa i bana mialem na koncie, na ktorym hackowalem

Nie gram od 1.5 roku wiec cos sie moglo zmienic, tho' ale watpie w to

Back in the day trollin' was somethin'

Opublikowano

Może i rzadko spotykany, ale był ban na IP.

Np. kolega dostał za pewne przekręty i tak jak camy pisze, był problem z launcherem. Sytuacja zmieniła się dopiero, jak w jego sieci dodali zmienne IP.

edit: może i za boty też (mi się nie udało takowego dostać), ale kolega dostał za przekręty z kontami (znam go z rl, więc opowiadał jak to było) :P

sign.png
Opublikowano

Yo. Bana na IP dostajesz za używanie BOT'a bo koleś napisał, bo dostał i odrazu lecą wszystkie konta do golenia ^_^, tak się wycwanili. Tylko właśnie nie wiem czy za UG/Fly i CD dostaje się bana na 1acc czy też na wszystkie konta xD. O tak napisali mu xD

Your account, got blocked because it was related to bot user and had the same IP address.

According to the policy, all accounts involved in bot will be permanently blocked.

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano
Your account, got blocked because it was related to bot user and had the same IP address.

According to the policy, all accounts involved in bot will be permanently blocked.

hm. mialem podobnie ale dopisali jeszcze ze moje IP hacknelo komuś konto i mialo fly hack.

a bana od początku mialem za co innego, dopiero po 25tym CSie cos takiego napisali :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png