Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki mały problem mój kolega postawił server w grze minecraft i tylko ja nie mogę wbić a inni na nim normalnie graja mam ta sama wersje gry co inni, i ciągle pisze tylko connecting to server ;/

Pozdrawiam skora

Opublikowano

mialem ten sam problem

jesli masz pirackiego upewnij sie czy jestes w sieci hamachi albo sciagnij nowego minecrafta i NIE klikaj force update , mi to pomoglo :)

Opublikowano

Jesteś pewien że inni grają akurat w tym momencie, kiedy wyskakuje Ci takie coś?

Ja gdy grałem na Piwnicy też tak było przez jakiś czas, ale później normalnie graliśmy.

Opublikowano

Problem polega w tym, że:

Koledzy maja Toye i mogą grać pomiędzy sobą. My (ja i skora) mamy netie i nie możemy założyć sieci Lan.

Gdy chcieliśmy zrobić to przez hamachi pisze cały czas "connecting", a dalej "connection time out: connect" wszyscy mamy tą samą wersję gry. tak ma z nas każdy. Server properties jest w 100% dobrze ustawione.

@edit: zrobiliśmy serwer w cs za pomocą easy-vpn. Dołączyłem na luzie. Coś musi być z minecraftem nie tak.