Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zamienis Cie Kontem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi tak w grze...

a jak by na allegro wystawił to jak np za za 1 zl a ja bym kupil i potem mu dal swoje pasy a on mi swoja ??

Opublikowano

tak nie na allegro wystawa np cena 1000zł a w aukcji napisane ze mozliwa wymiana za np info twojej postaci np woj menta +70lvl i jak cie ozszuka piszesz do tych z allegro oni sami sie juz nim zajma i konto odda ci i do tego bedzie mial grzywne

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zadzwoń do niego na skype, pogadajcie itd.. Powiedz żeby ci podał login, potem ty mu podasz swój, następnie on hasło a potem ty.

Jak się nie zgodzi to mu powiedz, że jak nie chce to trudno. To jest bezpieczny sposób, jak na to nie pójdzie to na 99% chce cię okraść.

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Nigdy nie jest bezpiecznie sie zamieniac lub cos pozyczac

Dam ci przyklad:

-Wczoraj sie wymienilem kontami,wszystko poszlo gladko i bez zadnych skomplikowan

-Jak gralem na evenye dalem koledze ktorego znalem pol roku bojowy+8,nie oddal mi.Lognal z ts'a i z gry...

To zalezy na kogo trafisz:)

sstwc.jpg

Opublikowano

robisz to na wlasna odpowiedzialnosc ;>

nie masz 100% ze sie na 100% wymieni... xD

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Wymienić się możesz jeśli wiesz ze ta osoba w 100% Cie nie oszuka. Wymieniaj się tylko, podczas gry, nagrywaj wszystko,np. frapsem żeby mieć dowody. Jeśli przez skype rób to samo. Możesz też spróbować przez allegro, jak pisał wyżej jeden z użytkowników. Ale moim zdaniem jeśli się boisz wymiany to się po prostu nie wymieniaj.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Przez grę nie kupuj.. Dasz mu konto a on powie,że nie działa a będzie na nim grał..

Chyba,że pierwszy Ci da passy.. A eq możesz schować do depo i zmienić hasło.

Najpewniej to przez allegro

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nom, przez gre sie nie opłaca .

Czemu ?

76% użytkowników METIN2PL. Zostało oszukanych na ten własnie sposób.

24%, to normalni userzy.

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

eh za wiele to nie zozumiałem z tego alo popisze z nim jescze najwyzej eq przeloze do innego hara a jak mi konto oskubie to trudno bo i tak jak by sie nie wymienił to bym rbił nowa postac zeby ja miec najwyzej kumpel 70 lvl mnie wexpi w v2 i tyle dobra daje wszystkim po plusiku ale jak chcecie to bardzo wbym prosił jeszcze o inne propozycje jak sie ymienić nadal beda +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...