Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Co Kupić Lepiej.?

hubert012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kupić lepiej?

a)MP7A1 ,m14 ,flash mine

B)Famas,M60,adrenaline,flash mine

C)MP7A1 ,Medic Box ,flash mine

xD

Mam 55000 dinarów jak miał ktoś pomysł na zakup innych broni to niech pisze dam +++

Opublikowano

Zestaw 3 ponieważ,energik tylko na punkty jest,ausltem zaraz dedniesz,a medikiem jak mało hp będziesz miał to medami uleczysz

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

dla mnie druga ponieważ famas zabija bardzo szybko jeszcze na dodatek ma w tedy 2 bronie i flash min i adrealin a tam tylko mp7a1 i medix box i flash min wie lepiej jest 2 kupic.

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Wes W4rrock jak ja widze co ty piszesz to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac . Oczywiscie ze zestaw 2 masz dwie bronie a w dodatku famas z ktorym moga sie rownac tylko scorpy . A po za tym nikt nie jest chyba taki glupi zeby dac sie komus uleczyc.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

jeżeli chcesz duzo expa to weź enginera

jeżeli chcesz szybko zabijać bierz assulta ale się szybko znudzi

jeżeli nie chcesz mieć mało i szybko nie dedać bierz meda

Opublikowano

a jest dobre i c tez musisz wybrac czym wolisz grac. kolega dobrze powiedzial ze a- jest do punktów a c- jest do walki i szybkiego uleczania. jezeli wolisz szybciej wbic lvl biez a a jezeli wolisz pograc tako czerpiąc przyjemnosc z gry bież c. zestaw b jest ogólnie dobry lecz wada famasa jest to ze ma malo amo i gra z nim jest nudząca, także nie da sie zregenerowac zdrowia a adrenalina nie wystarcza. dlatego polecam a i c lecz bardziej c (sam gram z takim slotem)

sorki nie zauwazylem ze 2 slocie drugim jest m60 ;D jezeli jest to i tak nie polecam chyba ze grasz na Bg/UO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Warrock0 po twoich postach chce się śmiać i płakać naraz takie dziecko udajesz czy taki jestes.Dawaj kupuj 2 zestaw ja sam mam 3 i nie leże po 2 kolesiach.Oczywiście famas jest szybki i zabójczy ale co ci to da jak spotkasz 1 kolesia zabiera 80%hp i asult leży.A medykiem uleczysz się i 4 kolesi spokojnie rozwalasz

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ja polecam zestaw nr.2 .Sam posiadam Famasa i jak dla mnie jest to najlepsza broń,jest bardzo szybka.

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

Opublikowano

Warrock0 po twoich postach chce się śmiać i płakać naraz takie dziecko udajesz czy taki jestes.Dawaj kupuj 2 zestaw ja sam mam 3 i nie leże po 2 kolesiach.Oczywiście famas jest szybki i zabójczy ale co ci to da jak spotkasz 1 kolesia zabiera 80%hp i asult leży.A medykiem uleczysz się i 4 kolesi spokojnie rozwalasz

to dawaj kozaku gg 5272687 i 1 v 1 pojade cie famasem to gowno zrobisz tym mp7a1 .

czekam napisz to zagramy

//WARN 5%.. Zaczales FlameWar..

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Ja proponuje ci wziac:

M4A1 / M60 / Adrenaline / Stamine = 46k

Ten zestaw jest tanszy od twojego prawie o polowe.

No bo po co Ci Flashe na Assaulcie? On z reguly nie ma campic tylko przec naprzod.

Do tego idealnie przyda nam sie Stamina by zaskoczyc w polowie drogi niespodziewajacych sie niczego wrogow, biegnacych jeszcze z wyciagnietymi piesciami.

Do tego zostanie ci jeszcze 34k za ktore mozesz kupic MP7A1.

Poexpisz kilka godzin na roomie OPK i bedziesz mial kase na Medic Boxy i jak chcesz miec fajne eq K1.

Ale nie jest to wymagane bo mozesz miec rownie dobrze na 3 slocie MP5 a na 5 slocie MP7A1.

W ten sposob mozesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Razor ma rację sam gram 2 zestawem i mam staty 10-2

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

a ---> camp = szybki exp

b ---> mocne bronie ---> szybki kill

c----> prawie tak samo jak na assulcie tylko że możesz sie leczyć

Wybrał bym a/c

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Wes W4rrock jak ja widze co ty piszesz to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac . Oczywiscie ze zestaw 2 masz dwie bronie a w dodatku famas z ktorym moga sie rownac tylko scorpy . A po za tym nikt nie jest chyba taki glupi zeby dac sie komus uleczyc.

koles a moze on nie lubi grac famasem (to nie ja dalem ci te minusy) ja naprzyklad nie lubie famasa (wogle assa nie lubie) tak, szybko zabija ale nie czerpie z tego przyjemnosci

@Topic ja bym wybral zestaw dla meda bo mp7a1 ze wszystkich innych broni ktorymi gralem (a gralem 90% broni w wr) to mp7 jest moim favorytem, o i gdyby jeszcze dodac tmp9 na 5 slot to juz jest zaje****a gra

Opublikowano

napisałeś że z famasem mogą równać się tylko dual scorpiony ja się nie zgodzę

1 p90 pokona famasa równa prędkość i większy magazynek

2 xm8 damage celność i szybkość

3 psg damage pół altomat celność

4 k2 jeżeli umiesz grać

5 m13 i uzi wejdzie w miny uzi dobije

@@@@@@@@@@@@

a do tematu na złoto to co mógłbyś kupić z g1

ja kupiłbym tak:

1 slot pięści katana z promo

2 colt albo mp5k albo duale -

3 slot mp7a1tmp9

4 nic usuń klucz albo T bomb (nie dostępne)

5 p90 scorpions dual

6 miny i jeżeli starczy to adra

gold dual scorpions

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Co kupić lepiej?

a)MP7A1 ,m14 ,flash mine

B)Famas,M60,adrenaline,flash mine

C)MP7A1 ,Medic Box ,flash mine

xD

Mam 55000 dinarów jak miał ktoś pomysł na zakup innych broni to niech pisze dam +++

Zaraz.. zaraz..

Przeczytalem jeszcze raz temat i rzucila mi sie w oczy wartosc 55 tys. dinarow..

Jak ty z taka kwota chcesz kupic eq za duzo wieksza kase bo 65 i 80k chyba?

Cos mi sie wydaje, ze posty nabijasz.. Mam Cie od teraz na oku : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

siema hubert i raczej bendzie 3 bo w sumie mp7ai jest niezłe

BO ja czasem lubie placki zjeść krzycząc Eeeeeeooo Placki są pro!

Opublikowano

Ja raczej bym wybral sklad B poniewaz szybki kill nawet jak bedziesz mial malo hp to adrenalina z np 0,1 podnosi je do 3 kresek i jak ktos cie zaatakuje masz nawet 75% ze go zabijesz z 3 hp ;p m60 jest dobra bronia a najbardziej na camperow czyli np jak jacys kolesie campia na marien w derbaran mozesz tam spokojnie wbiec zucic granata i dalej pocisnac z m60 a co do flashy radzilbym wziasc stamine jest do ucieczek lub do tych co uciekaja przed toba sam mialem takie eq i nienazekalem a teraz mam m60 lecz gold a na 3 slot l85a1 ale famas jest szybszy i zabija w jakies 2 sekundy wybierz sklad b bo sie nierozczarujesz . :D

Opublikowano

Jak dla mnie b ;) ale ty chcesz grac na a xD

@2UP[Razor 130]

Można kupić np na 15 dni m60 a flashe np na 7 wienc o co chodzi???

dawać - (+ nie zaskodzą:])

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7d4b05ae1c524d60ae8bbca2c220b14f.0.gif b0228ded10044a63bf00cfb9e8220217.0.gif

iuyko1.gif mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...