Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odrazu mówię żebyscie nie pisali poszukaj w google lub gdzieś był ten temat (jestem tak leniwy ze nie chce mi się cofać do xxx strony i szukać :P)

Do rzeczy mam taki problem z sibi botem że zamiast skili mam kwadaraty i jakies jeszcze kropki i nie wiem jakie to skille mam opis wszystkich skilli lecz one sa z chinskimi znakami a ja mam kwadraty :P może wiecie jak to rozwiązać i napiszcie dokladnie ^^ z góry dziekuje:).

Ps. nie uzywałem znakow interpukcyjnych ponieważ pisałem to na szybko PRZEPRASZAM

Opublikowano

ehh poczytałem troche i trzeba clienta z zszc i nie chce mi sie sicagac 2 dni .. jakies inne propozycje ?

@EDIT

Ok jest git sciagnałem jakiegos zangielszczonego sibi bota :) a teraz jeszcze mam pytanie zeby nie zakładac nowego tematu - jak ustawic aby sibi bot nie bral co popadnie ;p ? np wyłączyc w sibi bocie auto podnoszenie i sciagnac odzielne ?? jak tak sie da to dajcie linka bede wdzieczny :)

Opublikowano

własciwie to ja mam tylko skile zangielszczone reszta jest normalnie :P jeżeli chcesz to dam ci linka do niego pisz xxx :)

\\Nie podajemy publicznie gg. Napiszcie do siebie na PM i tam możesz mu dać gg.

Cain