Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Call Of Duty: Black Ops

MrTypo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary,zapier****** (Sory , ale nie było innego słowa) do sklepu by kupić tą wersje Call Of Duty Black OPS . Gra jest super i tryb multiplayer też jest czadowy no i oczywiście wszystkie misje są fajne .

Nie chciało mi się rozpisywać , więc masz na razie tyle informacji .

Opublikowano

kupuj wszystko jest fajne , fajna fabula singla , zarombiste zombie i oczywiscie swietny multiplayer

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

@up Nie grałeś w inne części CoD'a, jeśli twierdzisz, że fabuła jest "zajebista". Aczkolwiek Singiel też jest efektowny, jak w innych częściach...

@topic

Wg. mnie Black Ops to totalny wręcz shit. Większe niż w MW2 wymagania sprzętowe, praktycznie niczym się grafika nie różni od CoD'a 6.

Wkurwiający MultiPlayer (bynajmniej dla mnie, ale jednak) - muszę grę razy restartować, żeby wyszukało mi choć 10 serwerów, a na net nie narzekam (1Mb/s), biorąc pod uwagę iż w alterIWnet nie mam żadnych większych problemów z tą czynnością. Ping na dedykach względem aIWnet - BO - 130, a aIW - 50. Duża różnica, nie?

Do tego jeszcze żałosny balans broni, jak i ich samo wykonanie - FAMAS (omfg, wtf, n00b). Ciekawe jest to, że nie mogę przyzwyczaić się do odrzutu tych przeróżnych broni... Dopiero jak pogram jedną z 1 dzień, to wtedy coś wyjdzie...

Plusów BO ma raczej mało. Hind, Zombie (jedyny tryb gdzie mam ping 70...), i więcej sensownych mi nie wpadło do głowy...

Ach, i jeszcze dużym, ba! ogromnym minusem dla mnie jest całkowity brak sensownych map dla snajperów, gdzie można w pełni korzystać z Ghillie Suit.

Jednym zdaniem: Nie polecam. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Black Ops może i posiada dobrą fabułę, ogółem single i tryb zombie, ale w te rzeczy można grać na piracie. Nie zachęcam oczywiście do piractwa ;]

Najwięcej godzin spędzi się grając na multi. A jakie jest multi w BO?

Słabe, gra nie jest tak dynamiczna jak w przypadku np. MW2. Nie chce mi się wymieniać wszystkich minusów, ale pewnie byłoby ich więcej niż plusów.

Ja nie mam osobiście żadnych problemów technicznych z BO, ale wiele osób ma a to jakieś lagi a to *** wie co :O

Moja rada, zostań przy alteriwnet o ile masz, chyba, że masz kasę i chcesz na własne oczy przekonać się jakie jest BO.

Opublikowano

@up Nie grałeś w inne części CoD'a, jeśli twierdzisz, że fabuła jest "zajebista". Aczkolwiek Singiel też jest efektowny, jak w innych częściach...

gralem w wszystkie cody oprocz 1 i 3 wiec mi nie mow ze nie gralem , w kazdej czesci singiel jest super ale w tym mi sie najbardziej spodobal , i plusem jest tez to ze juz Prica nie ma xD

minusem jest tez to jak napisalam 2x up ze nie ma map dla snipow ale jak dla mnie to jest 2 najlepszy COD po codzie 4

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Bez komentarza. Szkoda czasu na taką dyskusję.

Co ty masz do Price'a? Nie ma go tu, bo jest Bo jest zrobione przez Treyach.

A Price jest zarezerwowany dla IW. -.-

Po za tym to ja napisałem 2 posty wyżej, że nie ma map dla snajperów...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Wiesz jak masz słaby komputer to masz laggi idź zagrać w cod-a 2 tam nie będziesz miał lagów .

Polecam kupić tą grę mi wszystko pięknie gra ciekawy pojedynczy tryb gry,zombie też fajne. Tryb dla wielu graczy zarombiasty według mnie oczywiście są jakieś błędy ale wychodzą nowe patche które to naprawiają w mp można grać wile godzin i się nie znudzi.Grałem w każdą wersje coda i najlepsze to MW i BO.

sygna2k.png

Sygnaturka wykonana przez 7mateol

Daj addwz.png to nic nie kosztuje, a może wiele zdziałać!

youtubelogoj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...