Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Softmod - brac poki gorace :P

HatifNaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wreszcie coś mądrego. Każdy się wspiera jak może z softami i tak trzymać!

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

Myśle, że trochę za ostro potraktowaliście Hatifa. Przecież była koncepcja, że zostanie stworzony dział tylko dla zaufanych. Zły pomysł to był?

systemofadownlq5.jpg

soulfly.gif

lpfan4zn4.png

disturbedmp8.gif

Opublikowano

Xaron osobiście uważałem ten pomysł za dobry no ale jak napisał Natif że Softa już nie da to koniec bocenia i uważam że został źle potraktowany przez użytkowników bo dał softa z własnej woli i może by dawał dalej Softa za darmo albo i nie

Sig.png

Opublikowano
Myśle, że trochę za ostro potraktowaliście Hatifa. Przecież była koncepcja, że zostanie stworzony dział tylko dla zaufanych. Zły pomysł to był?

Nie wiesz to sie nie wypowiadaj ;] on chcial udostepniac softa dla mpc do dzialu private za kase

np softa dla mpc za 50 zl [jako dla firmy]

on dal tylko 1 raz za darmo zeby zareklamowac

Opublikowano
i po co się tym chwalisz ?? myślisz teraz że każdy kto chce mieć softa będzie Cię błagał na kolanach ? I tu się mylisz

rosire ale ty żalowiec jesteś, ja tylko pisze że ten soft z 0x33 jest dziwny bo na szczęście dla mnie działa ciągle(a nie 7 dni ) a co do tego ''btw od razu napisze sorry ale nie moge go umieścić na forum'' to gdy raz zapytałem w topicu tylko czy wirusy w softcie którego mam są niegroźne( wtedy nie wiedziałem ze to soft z 0x33) to od razu miałem kilkanascie pm'ów żeby dać go wypróbować lub zamieścic na forum. więc reasumując jak nie wiesz to sie nie odzywaj.

Opublikowano
rosire ale ty żalowiec jesteś, ja tylko pisze że ten soft z 0x33 jest dziwny bo na szczęście dla mnie działa ciągle(a nie 7 dni ) a co do tego ''btw od razu napisze sorry ale nie moge go umieścić na forum'' to gdy raz zapytałem w topicu tylko czy wirusy w softcie którego mam są niegroźne( wtedy nie wiedziałem ze to soft z 0x33) to od razu miałem kilkanascie pm'ów żeby dać go wypróbować lub zamieścic na forum. więc reasumując jak nie wiesz to sie nie odzywaj.

No to dzieci neo pisały do Ciebie i własnie zostałeś ich Ojcem ;]

Tylko dzieci dawna prosza sie kogos o softa -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...