Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Miki Hack

Woj96

Wsrto Pokazac go wam   

99 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wsrto Pokazac go wam

• Tak
    • Nie-Juz nie zobaczysz go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie... To forum gdzie udostępnia się hacki i o nich dyskutuję a Ty chcesz nas naciągać na + po których i tak nic nie masz? Zaprezentuj video z hackiem chociaż bo jak na razie to zaczynasz tutaj się panoszyć.. sory że od razu tak ale denerwuję mnie taka postawa. Zagłosuję na tak bo to zawsze 1 hack więcej jeśli istnieje.

Twoja sygnatura też mnie rozwaliła... Kamer to pewnie się teraz za głowę łapie.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Ludzie to FAKE ! NA początku było : "50 tak i daje filmik i ss", a teraz zmienił na "90 tak i daje filmik i ss". No a szkoda ;/

ex

Opublikowano

super.. masz sobie hacka a co nas to ktorego nie chcesz udostepnic bądz go nie masz... pokaz film i go zaprezentuj a nie pierdolisz glupoty

Jestem tym kim jestem.

''nic mnie nie obchodzi, nic mi się nie chcę, nic mnie nie interesuje''

Jak chcesz daj +

Opublikowano

Dobra dawaj już 88 jest więc możesz zacząć uploadować filmik, ss'y i oczywiście plik :)

Mam nadzieję, że nie jesteś następnym co obiecuje, a i tak nie wstawi.

Trzymam Cię za słowo ponieważ przydałby mi się ten hack bardzooo :)

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Taa, jasne bo uwierzę... Przeciągasz ile się da, jak neo$, chcesz tylko + jak neo$ i jeszcze masz taki styl pisania jak neo$... Bez obrazy ale sam wiesz o co mi chodzi... To jest kolejny Spam-Topic, który powinni od razu zamknąć. To forum jest po to aby dawać hacki bez warunkowo, a nie "50 TAK i daje"... Na ch** sie odzywasz jak i tak nie masz i nie zamierzasz dać tego cheata ? Moim zdaniem to temat jest skończony, co tu więcej pisać... Pewnie jak dasz filmik to każdy uwierzy... A wiesz co ? Takie coś można łatwiutko zmontować...

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...