Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overcolcking

jasiu55555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nagrane i przyspieszone x4 :)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

nagrane i przyspieszone x4 :)

To nie prawda! To jest zwykłe podkręcenie procesora! Gadałem z nim na TSie. Jego temat jest poruszony na głównym forum warrocka.

Podkręcać się da i to łatwo. Sam podkręcam o 5%. Ale żeby wycisnąć takie wyniki jak na filmiku trzeba mięć dobre chłodzenie.

a overclocking to podkręcanie procesora jakbyś nie wiedział.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

wiem co to overclocking.. mam lekko podkrecony przez wujka bo nie lubie grzebać w biosie ale aż tak? no lol

na ile on to podkrecil?>

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

To dziwne. Ja podkręciłem swojego i5 z 2,8 na 3,8 i nic mi to nie dalo ..... Na 100% mialem 3,8 bo patrzylem w cpu-z wiec nie wiem co i jak.

Coś wątpię, ze podkręciłeś o 100%, do tego trzeba mieć zaje****e chłodzenie wodne.

wiem co to overclocking.. mam lekko podkrecony przez wujka bo nie lubie grzebać w biosie ale aż tak? no lol

na ile on to podkrecil?>

w filmiku masz napisane o ile jest % podkręcone. -.-

A tutaj na głównym forum polskim o warrocku jest specjalny poruszony temat o nim. Zapraszam do lektury.

LINKI

Opublikowano

Lioo mow co chcesz mam chlodzenie scytache mugen 2 rev b i procka i5 760 2,8 -,- poczytaj a zobaczysz ze bez problemow mozna ciagnac 3,8 troche starań i 4,0. Oc ponad 4,0 sie nie zajmowalem bo to juz trzeba byc pr0 a ja sie malo znam i szkoda mi procka.

A po za tym o jakim ponad 100% ty piszesz ? z 2,8 na 3,8 ? to nawet 50% nie jest wiecej ..... i do takiego oc co ja robilem to nie trzeba wodnego choldzenia -,-

Opublikowano

Lioo mow co chcesz mam chlodzenie scytache mugen 2 rev b i procka i5 760 2,8 -,- poczytaj a zobaczysz ze bez problemow mozna ciagnac 3,8 troche starań i 4,0. Oc ponad 4,0 sie nie zajmowalem bo to juz trzeba byc pr0 a ja sie malo znam i szkoda mi procka.

Na cholerę Ci chłodzenie powietrzem? Żeby takie osiągi wyciągać trzeba mieć chłodzenie wodne! Oglądaj uważnie początek filmiku...

Tylko mnie upewniłeś, że tyle nie podkręciłeś.

Tutaj masz chłodzenie ciekłym azotem ; ) Co prawda sposób wykonania tragiczny, ale efekt zadowalający.

http://www.youtube.com/watch?v=MW97yTgh3uU

edit:

@down

och proszę Cię.. Żadne chłodzenie nie da Ci takiego efektu jak chłodzenie wodne.

Skoro nie odczuwasz różnicy po podkręceniu o 1Ghz, to chyba nie podkręciłeś...

Opublikowano

Ale ty jestes niedorozw**iety -,- poczytaj troche o tym procku i oc i bedziesz wiedzial ze da sie z niego tyle wycisnac na powietrzu .... I wlasnie przez takich tez wr upada bo placza i mysla ze wszystko wiedza a tak naprawde GÓ**O wedza

Opublikowano

o lol! jutro kupuje tube azotową i musze takie cos ztobic! i nagrac !!!!! o lol

Opublikowano

Lioo lap h**p://www.proline.pl/?p=SCY+MUGEN+2+REV+B **=tt obczaj komentarze. Przed ostatni komentarz urzytkownika Bartix. On tez sobie wymyslil ?

Edit: 2gi link h**p://www.benchmark.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=18638 **=tt

Opublikowano

jak bylo lato to moj kolega wyszedl na balkon i tak podkrecil ze gdyby nie byl na balkonie to by mu sie procesor spalił

a wy to dobrego procka musicie miec

( w jakim ty pomieszczeniu grales troche dziwne)

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

co do podkrecania to biosowe(sam na procku amd athlon 2200mhz + czyli wykrywalne okolo 1.64ghz

cisnalem mu na 2.5to jest okolo 40% nie bylo efektow )czyli nic nie daje nawet przy 30% kolo 80% widac roznice kilku % szybsze ruchy ale za to szybszy resp masz...

OC programem a najlepiej nadaje sie na to msi Nforce lbu gigabyte ...

podkrecenie programem o 200mhz czyli statystycznie przy kompie 2ghz niecale 10% wychodzi tak:

robisz 4kroki on 3 czyli jestes o jeden szybszy....testowane przemnie na

Pentium42.66ghz do 3.1ghz dalo troche efektu... (nazywali mnei speedhack 5minut po upie);D

fourius666 tlumaczyl mi ze o 30% podkrecenie to mega efekt on cisnal na okolo 50% i latal jak szalony:D

Ps. co do filmu nie jest przyspieszony posluchaj jak gada ;)

nie moze miec hacków na szybsze rzucanie:) biegac tak ale nei biegac a poza tym

postacie byly by ciemniejsze.... dzieci.. za duzo sami gracie na cheatach... powinni zamknac dzial HACKI....

jeszcze jedno wybaczcie za pl znaki:) mysle ze pomoglem dajcie +:D

moge pomoc dobrac program na Pw...

i odpowiednie chlodzenie potrzebne jest

Zasilacz- nazwa moc

plyta główna-nazwa i taktowanie szyny FSB

procesor- firma i "pojemnosc":)

ram tez mogą byc...

NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SZKODY WYRZADZONE PODCZAS OC robisz to sam dobrowolnie... jedynym winowajca jestes ty bo sam to podkrecasz....;)

Ciekawe jest w tym filmiku to, ze na poczatku wszyscy szybciej biegaja, a nie tylko podkrecacz... cos wam to sugeruje?

podkrecasz gre czyli wszystko szybciej sie rusza ;) oni troche delikatnie szybciej;D

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Wlasnie wiem, ze raczej jest prawdziwy ale czemu inni tez tak biegaja...

Czytanie ze zrozumieniem to ciężki wyczyn? Podkręcasz całą grę, wszystko jest trochę szybciej.. Lecz na Twojej postaci najwięcej widać..

Opublikowano

Ale powiedzcie mi jaki jest sens BUGOWANIA HACKOWANIA TAPPEROWANIA OVERCOLCKING skoro tak sam w myśli sobie "myślisz" aha zabiłem kogoś ale zabiłem kogoś na hacku lub bugu lub czym kolwiek innym bo później takie osoby są pro ? gówno nie pro bo co to za frajda wiedzieć że kogoś zabije na hacku żadna i tacy ludzie właśnie mnie żenują.Grasz taki cie ubiję w 1 sec i co można zrobić ? GÓWNO bo jak to mówią ludzie.

Gówno to słowo nie zniszczalności

Jak i tak nic nie będzie

To i tak będzie GÓWNO.....

Opublikowano

Mógłby ktoś dać LINKA lub napisać jak podkręcić procka przez program. Jak coś to tu macie info mojego PC komputers.th.jpg

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...