Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock

neex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej nie wiem co sie dzieje... ale od kilku dni mnie warrock doprowadza do szalu.... Wchodze na room po chwili mnie wywala... wchodze znow i to samo. Kiedy zagram dluzej to serwer pada ze po 30sek dojdzie wiadomosc na czacie... Warrock schodzi na psy jakies cio** sie tym zajmują i psują... niedlugo to wejscie na serwer zajmie 1 h... Macie to samo???

hahah.... ciekawe... po 2h moge sie zalogowac na warocka... wchodze na roomek gram. I bląd serwera. Probuje sie zalogwac i pisze ze jestem zalogowany:) jakie patalachy zajmują sie tym warrockiem... Oni mają wady wzroku jak nie widzą takich blędow

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Ja mam podobanie strasznie lagguje ale to chyba dlatego że są prace na WarRock. K2 jakieś prace chyba robi.

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Po co kurna cos robią....zje*** tą gre do konca i bedzie.... co chwila laguje mi .... co chwila serwer pada i co zrobic....

t

Teraz nawet sie zalogowac nie moge......... pisze ze gracz jest zalogowany.... ta gra jest smieszna....

Jestem zalogowany... zero pokoi mam 1lvl 0%.... fajnie:) to sie nazwya prawdziwa gra... nad którą pracują zawodowcy

Jak mozesz daj +

Opublikowano

nie wiem co oni chcą zrobic z tą grą... ale napewno to nie wyjdzie na dobre... gram dlugo w tą gre i przeżylem juz wiele zmian na serwerze... zawsze byly lagi przy takich zmiankach... ale bez przesady zeby przez 2h nie moc wejsc na postac?? WTF???????

Jak mozesz daj +

Opublikowano

mam premium gold na 22 days owszem mam jeszcze promo na kolejne 30 days ale ta już mi leci mam 99% i tego jebanego 1% dobić nie mogę bo non toper mnie wywala.Gram od bety i wiem że wszelkiego rodzaju prace chuja tak naprawdę dają i w sumie to nic nie dają jedynie można czekać jak wejdzie chapter3 ale to też pewno będzie chujnia bo dodadzą pare mapek na odjeb się i nie wracaj i pare broni też jakiś shit i to na tyle hacki będą tak samo jak są

Co do tych lagów i prac popieram UPP @ niech odpierdalają to w nocy a nie w dzień człowiekowi premka leci

Opublikowano

ja dobrze ze nie wlączylem jeszcze premki:) poczekam az odlaguje ten serwer... dzis 2h gralem:D i serwer siadl:) teraz patrze wlasnie na serwery.... i international jest na zielono;) co o tej porze jest na czerwono i heavy:D

Jak mozesz daj +

Opublikowano

robią jakieś pracę

admin pisał że teraz będą się brać za warrocka

i przepraszali za wszystkie problemy

@ po co gracie skoro was to wkur...

i nie żalcie się tutaj tylko pograjcie w plemiona lub jakieś inne gry dla was

chociaż i tak będziecie marudzić że dodają nowy serw i są problemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...