Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chińskie Boty Na Grymuar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wie ktoś gdzie chinskie boty wywalają małże na grymuarze? Widziałem w dziale media jak gosciu miał full eq malzy perel itd.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

@Up.

Jeśli nie wiesz, to się nie wypowiadaj ;f. Cały czas przekazują itemy poprzez wywalanie i zbieranie postacia sklepem... Poprzez handel były by banowane.

Jest pełno tematów o tym, użyj wyszukiwania...

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

wywalają na skałach na każdych serwerach

tam gdzie zwykły gracz bez wspomagaczy nie wejdzie...

Ja aktualnie tylko kawałki klejnotów złapałem bo w tych chińskich botach

opcja szybko zbiera ,a potem już nie wyrzucały ;]

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Nawet jesli ktos wie to Ci nie powiec bo po co ? Ty bys powiedzial ? tylko na tym straci pozatym chinski bot chyba juz upadł.

Opublikowano

Ja wczoraj widziałem z 1 bota kolo rybaka w dziale Media niejaki ronnie16 widział chinskie boty i wywalali małze ;D

ShrekForever@

A podałbyś na mapce gdzie je widziałem niezgodny wdzieczny bym był ;]

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Boty najczęściej są przy samej plaży i w miejscach blisko rybaka. Na Chunjo najczęściej przy rybaku na plaży na samym dole mapki po prawej. A tak po za tym nie wywalają małży tylko i jedynie wypadają im bo mają za dużo ich w eq :))

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...