Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie, wiem o tym że clientless w ibocie to ukrycie silka. Wiem o tym również że go nie widać. A mam pytanie, czy da sie jakos kierowac tym charem, nie wiem, moze na mapce jakies w ibocie, jakies strzalki klikac w tym ibocie? :D Bo mam kompa cienkiego co max 1 silk pojdzie, wiec zeby odpalic wiecej charow musze miec clientess. Wiec pytam : Czy moge jakos kierowac tymi charami czy tylko jedynie moge nagrac skrypt najpierw i nacisnac Start Bot, i nic nie moge zrobic?

Za porzadna odpowiedz moge kupic 50 silkow...

Opublikowano

Ua! 50 silków. :) Mało kto jest tak hojny za odpowiedź. Tfu! Nikt nie jest taki hojny. :)

Sądzę, że się nie da sterować postacią, gdy jest włączony Clientless.

Niestety nie używam ibota, ale mówię to po tym, co widziałem w płatnych botach.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Odpalasz sobie mapkę w iBocie i sobie idziesz. Najlepiej chodzić po tych "ścieżkach" bo się nie zatniesz na żadnym drzewie czy skale :P

Sig.png

Opublikowano

Mam kody e-pin więc 50 silków to nie majatek ;d

@UP:

A czy na tych mapkach są zaznaczone moby? bo nie mam ochoty wpaść np. na te statuetki 140 lvl ;D

Opublikowano

Nie ma napewno. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Aha, no mam takie coś, tylko jeszcze jedno pytanko: Czy można zrobić tak żeby była inna grafa na tej mapce, bo pamiętam jak testowałem ibota to mapka była taka zielona, odbarwienia terenów były a teraz mam tylko zieloną kropke[ja] na niebieskim tle ;/ Da sie jakoś to ustawić inaczej?

Opublikowano

Musisz pobrać mapy do ibota od bota Agbot. Wtedy odpalając mapke będziesz widział budynki, ścieżki , po zazznaczeniu opcji view monster potwory, po prostu zrzut mapy z góry ;) dasz radę. Sterowanie charem polega na klikaniu po mapce.

Opublikowano

@UP

Nie moge znaleść w temacie z AGbotem linku do mapek, znalazłem tylko jeden, z rev6 ale pisze ze strona nie chodzi