Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promisedland[Pl][Dedyk]

Smyk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serverek fajny godny polecania gram tam od kilku dni i naprawde bardzo fajnie wyglada nowe itemy,biolog bez ograniczen tylko lvlowo/czesto eventy wiec polecam bo warto

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niezły hard ;x

moglo by sie chociaz skille zrobic ;x

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Taki hard to on nie jest tylko tyle ze nikt nie bedzie mial 80 lvl w 1 dzien a pozatym to naprawde server godny paru dni grania na nim

I masz racje z tym co piszesz gra powinna trochę się ciągnąc zęby była ciekawa niema sensu mieć na start wszystko na max level eq itd zadnej zabawy

Opublikowano

www.adfullhd.xn.pl

Tak tylko ze wczoraj poszlo info ze powstala stronka ktorej znalezc nie moge wiec moze rafaelop moglby podac linka do niej

Opublikowano

No sewrw fajny masz +za reklame moze wbije ale tylko na chwile i na spol (niestety tu nie zagram bo zauroczyl mnie inny serwer) ^^

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

ludziska zapraszam na server bo z deka malo ludzi szczegolnie w chunjo server gitara codziennie eventy lub co 2 dzien takze zerdecznie zapraszam zaloga sie stara aby server pracowal i dawal frajde

Opublikowano

Coś wam logowanie padło. :/

Proszę naprawcie bo mam ochotę pograć na tym serwerze dłużej ;]

Pozdro

Daros

EDIT:

Już działa ; )

daros58.png

Mam mało postów? Poprostu nie spamuje

:D

Opublikowano

ej dużo osób gra na serwerze?

Graj u niebieskich tam zaloga tego pozalsieboze zenujacego teamu takzwane OP rozdaja eq na lewo i prawo. wiec tylko tam zabawe bedziesz mial przednia.

Ja osobiscie juz nie polece tego servera Znajomi OP powbijali skile na P to wył drop zwojow temat u nich na forum nie moze byc poruszony ale tu ich lapy nie siegaja co najwyzej moga sobie poleszyc stawiajac mi "-" ale ja mam na to w........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...