Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promisedland[Pl][Dedyk]

Smyk1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP z czym kiepski? mi się podoba... Miło się expi, nie leci za dużo, ani za mało kasy i wgl. wszystko fajnie, ładnie... miły GA:P

Opublikowano

Wyskoczyło mi 5 jakże wkurwiających słów "Błąd podczas łączenia z serwerem" miło no nie ? ;D Wie ktoś kiedy on ?

Lol -,- już to widzę, same dzieci na 1hk będą latały, 1 GM/GA na serwerze śmieszne -,-

Opublikowano

serdecznie polecam tego hardzika sporo indywidualnych pomyslow i to naprawde mi sie podoba, ze jeszcze cos w metku potrafi mnie zaskoczyc (oprocz hakerow oczywiscie)duzy plus dla tworcy

PS prosil bym o dodanie tarczy na 1 lvl zawsze by bylo to pare pkt defa!!!!

Opublikowano

serdecznie polecam tego hardzika sporo indywidualnych pomyslow i to naprawde mi sie podoba, ze jeszcze cos w metku potrafi mnie zaskoczyc (oprocz hakerow oczywiscie)duzy plus dla tworcy

PS prosil bym o dodanie tarczy na 1 lvl zawsze by bylo to pare pkt defa!!!!

Świetna odpowiedz i to nie ze względu na pozytywne zdanie o serwerze lecz ze względu na to ze ktoś odcienia prace i chęci twórców serwera plusy dla ciebie

Opublikowano

Ja pierdziele dedyk z 2 GB ramu?;x

Widzę ze nie masz pojęcia jak działa FreeBSD nie udzielaj się więcej idź grac na inny serwer tam gdzie ludzie tacy jak ty graja na serwery super szybkie i super tępe jak ty pozdrawiam

Opublikowano

Po pierwsze to No Hamachi bo on stawia na wlasnym kompie w Angli

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Po pierwsze to No Hamachi bo on stawia na wlasnym kompie w Angli

Ciekawe od kogo masz takie informacje dziwne nie mówiłem nikomu ile za serwer place i gdzie on stoi niesamowici użytkownicy piszą na tym forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...