Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Slyszalem ze jest wprowadzony nowy system zmiany adresu email (nie gralem od ponad roku i mówie o metin2.pl). I tu się pojawia moje pytanie. BO kiedys bylo tak że zmiane potwierdzalem tylko na nowym adresie (o ile dobrze pamietam) a na stary przychodizło cos takiego że może tą zmiane anulowac z ciagu 7 dni(tyle jest wazny ten link ktory przyszedl na starego emaila). Teraz przychodzi potwierdzenia najpierw na stary pozniej na nowy i ciekaw jestem czy gdy mam juz potwierdzoną zmianę i na tym adresie i na tym to czy poprzez stary email mozna anulowac zmiane adresu (czy przychodzi jeszcze taka wiadomosć jak kiedys i jeśli przychodzi to jaki ma czas ważnosci czy 7 dni czy 3 bo rozne glupoty slyszalem ale pytam na forum profesjonalistow) wiec prosze o pomoc. A chce sie dowiedzieć czy przychodzi taka wiadomość na stary adres I NIE SPRAWDZE TEGO SAMEMU (bo napewno niektorych bedzie korciła taka odpowiedź) bo nie mam do niego dostępu (koles mi ukradł i teraz zmieniam wszystkich kontach powiązany email nawet na nk itp).

Pozdrawiam. ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png