Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak odzyskać szybko i łatwo email do konta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem konto na allegro ,wiem beznadziejny pomysł każdy przyzna po prostu zbanowali mi woja chciałem pograć jeszcze trochę lecz brak chęci do expa .

Więc postanowiłem kupić konto pod-expić się i sprzedać (Bo w końcu nie będę grał na jakimś lewym koncie z allegro).

A więc do rzeczy kupiłem woja mentala 81 silne g.. itp a więc pod expienie dużo by nie zajeło wywaliłem sporo kasy a typek zwiną eq hasło do konta znam lecz jest bez eq ,a do tego typek nie chce zmiany @ potwierdzić trudno straciłem już na eq ale konto chce odzyskać(hasło itp znam mogę sie logować)

Więc teraz proszę o pomoc czy jest jakiś bug na zmianę @ lub inny sposob (wiecie o czym mowa ) .W żadnym razie na policję nie pójdę bo frajerem nie jestem lepiej załatwiać to samemu

Więc jezeli da sie wbić mu na @ czy cos prosze o info + i 5 :)

(proszę o nie pisanie kom, typu było nie kupować masz nauczkę -.-)

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Właśnie nie mam czego zgłosić na allegro bo konto mam tylko wiesz .. zresztą tak jak opisałem konto mam tylko bez eq a to tylko na policje a i apropo załatwiania to chodziło mi o zemstę w sieci :P wbić mu na @ czy jak , bo jeszcze nawet i GG jego mam to tez jakiś krok :D

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Ty a bez e-maila kupiłeś to konto? Nie przerzucaj eq jak nie masz zmienionego e-maila na swój. Taka rada na przyszłość

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

hubi - typek powiedział że potwierdzi maila

mister- na policje nie ide ! wole juz mu na maila się włamać ale na razie nie mam pomysłów key może bo słownikiem się nie będę bawił

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Włamanie się na maila jest zabronione, można zostać za to ukaranym, poprzez gdy ta osoba zgłosi to na policję. Więc radziłbym próbować policja/dogadać się z osobą która Ci to konto sprzedała.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...