Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilnie Potrzebny Dobry Bot Na Garene

ProPlayer131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jak nazwa tematu mowi potrzebuje pilnie dobrego bota z darmowa licencja dzialajacego na garenie latwy w opsludze zeby zbieral bonus boxy w miare sprawnie jezeli ktos by mogl pomoc odnales takiego dam +5

z Gory dziekowka

Opublikowano

Dzieki ale zaden z tych dwoch u mnie na pc nie smiga adobot cos tam ze licencji nie mam a nigdy go nie uzywalem

udobot wlasny server nie dziala i nie da sie go wloczyc =/

- UDOBot v3.0.3 Dziala

- AdBot Dziala

- UDOBot by BioLog, nie dziala od wersji v1.0.4, jednak BioLog juz nad tym pracuje :D

Opublikowano

- UDOBot v3.0.3 Dziala

- AdBot Dziala

- UDOBot by BioLog, nie dziala od wersji v1.0.4, jednak BioLog juz nad tym pracuje :D

Wcale nie powiedzialem ze nie dzialaja tylko u mnie na pc nie smigaja nie mam pojecia czemu w udobocie naciskam start local server i sie gasi co sekunde nie wiem oco chodzi

a adobot jak wyzej napisalem wyskakuje mi cos ze nie mam licencji

Opublikowano

No to jak ci te nie działają to kup sobie licencje na płatnego bota. Albo nie proś o boty na garenę bo każdy poda ci te, które zostały wymienione wyżej, tylko sam pokombinuj coś z innymi...

Opublikowano

No to jak ci te nie działają to kup sobie licencje na płatnego bota. Albo nie proś o boty na garenę bo każdy poda ci te, które zostały wymienione wyżej, tylko sam pokombinuj coś z innymi...

Wiesz co mogles wogule sie nie wypowiadac bo to nabijanie postow w tym momencie jest nie wiedzialem ze tylko sa te 2 boty nie znam sie zabardzo na botach i liczylem na poomoc a nie na trola -.- tak pozatym to napisalem wyraznie darmowy bot a nie ty mi wyskakujesz zebym sobie poszukal jakiegos platnego i kupil licencje trolu.

Opublikowano

Są różne inne boty. Ale z tego co się orientuję, to te 2 na 100% działają na garenie. Wiele z nowszych botów tam nie działa, ponieważ od dawna na garenie nie aktualizowano hb.

A ten ADBOT ma darmową, niekończącą się licencję. Ale tylko i wyłącznie na garene.

Opublikowano

Są różne inne boty. Ale z tego co się orientuję, to te 2 na 100% działają na garenie. Wiele z nowszych botów tam nie działa, ponieważ od dawna na garenie nie aktualizowano hb.

A ten ADBOT ma darmową, niekończącą się licencję. Ale tylko i wyłącznie na garene.

No widzisz jednak normalnie potrafisz odpowiedziec. dzieki ja nie potrafie ustawic tego adobota a ten udobot mi nie dziala jakis tutek by sie przydal

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

To jest tutorial do UDObota 3.0.2 (ja go używam na garenie)

Tylko zaktualizuj boxy z GE2 albo innego serwera, byle nie garena.

W ADBocie:

1.Klikasz Start Bot.

2.Po lewej stronie wpisujesz login, skrót serwera (int9) oraz hasło.

3.Ustawiasz opcje bota czy ma zbierać dalekie boxy, bić alieny, mapy na których może bocić itp.

4.Gdy już wszystko wypełnisz zamykasz to okienko normalnie krzyżykiem "x"

5.Ponownie klikasz Start Bot i bot zaczyna działać.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

To jest tutorial do UDObota 3.0.2 (ja go używam na garenie)

Tylko zaktualizuj boxy z GE2 albo innego serwera, byle nie garena.

W ADBocie:

1.Klikasz Start Bot.

2.Po lewej stronie wpisujesz login, skrót serwera (int9) oraz hasło.

3.Ustawiasz opcje bota czy ma zbierać dalekie boxy, bić alieny, mapy na których może bocić itp.

4.Gdy już wszystko wypełnisz zamykasz to okienko normalnie krzyżykiem "x"

5.Ponownie klikasz Start Bot i bot zaczyna działać.

Moj problem z udobotem polega natym naciskam start local server i automatycznie wciska sie samo stop local server i dupa i nie dziala udobot

zas z adobotem wyskakuje mi problem z licencja tutaj masz screena

http://img15.imageshack.us/i/59109488.png/

HELP!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...