Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadome Sny

Cruell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow ,sławny jestem ^^.

Zamiast LD polecam takie nuty ,które jakoś tam oddziaływały na zmysły...

Tylko za chuja nie pamiętam jak to się nazywa.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój Sen : Jestem Assasynem i napir**** all ;] zajebiscie bylo czułem się super gdy wstałem nie wiedzialem o co chodzi Polecam

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Empios spoko a ile trenujesz ;D?

aha i 4 pytania ;P

Zaczac mam tak

1. Zapamietywanie snow i zaPisywanie

2.Przzed snem mowienie sobie (po treningu zapamientywania) mowienei sobie że wejde w swiadomy sen

3. Byc spokojnym mi sei napewno nie uda bo sie zesram ze szczescia jak sie uda ;d

4.Żeby latać trza myśleć? np jak ide ulica i widze fajna dupe i sobie mysle hmmm albo fajna dupka to mam tak samo pomyslec o lataniu xD?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Moje sny zazwyczaj są świadome, jakoś tego nie trenowałem. Dziś miałem dobrą faze:

Budze się, patrze za oknem ciemno, na zegarku 20, poszedłem z sapami do matki że mnie nie obudziła.

Nagle się budze, patrze godzina 8 rano, koło mnie panienka, zaczęliśmy się psztykać...

Znów się budze, tym razem 11. Ja już cały osrany nie wiem co sie dzieje, ale okazało się, że teraz już naprawde się obudziłem ;s

Opublikowano

Tak czytam ten temat i mam zamiar spróbować ale tam nic jasno nie pisze co mam zrobić abym miał świadomy sen :/ Mam sobie o tym myśleś przed snem? Czy co? Bo tam jasno nie pisze :P A i jeszcze jedno : jak bym chciał np latać to co mam sobie o tym pomyśleć jak już będę w tym śnie?

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Kiedys jak mialem z hmm 6 lat to mi sie snilo ze sikam w podstawowce w kiblu a jak sie obudzilem lozko bylo polane :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

MrMisiek nie spamuj napisałem 1 pytanie jak pomyslec zeby latac a ty 3 pod moim postem piszesz to samo o.O

@UP witaj w klubie :D 2 Klasie mialem tak że snilem sobie i widzialem kibel a sikac mi sie chcialo we snie byl kibel wiec zaczalem sikac az mi sie cieplo i mokro w majtki zrobilo i nagle sie obudzilem ;D zzalany caly

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
Czyli jeżeli chcesz uprawiać sex z Britney Spears (dla panów) albo z Brucem Willisem (dla pań ) to będziesz odczuwał/ła wszystko tak jakbyś to robił/ła naprawdę (co więcej orgazmy w świadomych snach są kilkunastokrotnie bardziej intensywne).

A posciel pozniej mokra

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

@Cupidyn

Już ktoś o tym wcześniej wspomniał xD.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Od dzisiaj zaczynam kurs. Zobaczymy efekty ;)

asdun.png

Lubisz Wiedźmina? A może po prostu szukasz świetnej gry przeglądarkowej wykonanej we flashu ? W każdym razie zapraszam cię do wspólnej gry w Wiedźmin Versus! (kliknij w sygnaturkę)

Client Metin2 2008

44373058.jpg

Opublikowano

Spróbowałem wczoraj, i śniło mi się że waliłem z kolegami na lekcji.

Nigdy bym się nie odważył xD

A TR robię z rękami zawsze, jak zobaczę jakąś fajną dupę ^ ^

Może kiedyś się uda i zyskam tą świadomość we śnie..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Koleś pisze chyba ,co jak "Moja dusza ,będzie po za moim ciałem" w rzeczywistym świecie. Nie ma takiego czegoś ,istny idiotyzm. A ludzie to kupują ,nie ma to jak się dorabiać na "wierzących".

Nonsens.

Życzę powodzenia.

Wszystko zależy ,na ile jesteśmy psychicznie do tego nastawieni. Wyobraźnia gra wielką rolę.

Opublikowano

dzisiaj sproboje z całych sił sie skupic i zobaczymy czy cos z tego wyjdzie... lecz niemozliwe ze w ten dzien po 4 miechach ;x i dam edita gwarantuje wam ze mam zrytą banie wiec nie bede klamal ;D

Opublikowano

Żadne ćwiczenia tu nie pomagają - poprostu albo masz dobrą psychike albo nie.

Ja rzadko kiedy mam problemy z odróżnieniem snu od rzeczywistości.

Opublikowano

Ej ja tak mam, serio. Na początku przed snem się skupiam, i myśle o tym co chcę(Przeważnie o dziewczynach xD) i to mi się sni! Wiecie jaka faza? Chce horror mam horror xDD

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

UP@ to nie dziala... No dobra 2 razy zadzialalo ;D Myslalem o kolezance ze cos robimy (.)(.).. ! Ja chce wiecej takich snow :dd

Ja mialem kiedys swiadome sny w wieku 7-8 lat - ale wtedy nie mogem ich fajnie wykorzystac ;\

Mi sie sni nawet czesto ze jestem w kosmosie i mam takie zle uczucie ze jestem daleko od domu itp.

Przeczytalem polowe, jutro dam edit... Moze zadziala, moze nie :\

65994253024037513199.png
Opublikowano

Super mi się podoba :]

Juto wezmę spróbuję bo dzisiaj czasy nie mam :P

@Up

Napisał byś chociaż że ten napis w twojej sygnie jest do CreatiVe01

tCGj4L.png

Opublikowano

Taki sen miałem z 2/3 x

Zawsze o laskach ;x (ale łóżko suche)

Potrenuje, jak się uda to dam edit

Ps. Taki sen miałem jak o czymś mocno myślałem i słuchałem muzy...

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...