Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kamermod Pomysł

Arek1129

????   

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste?cie za zrobieniem takiego hacka wielkiego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no na PL jakby kamer zrobił kamermoda z exp botem i fishbotem to kto wie co by to było za cudo ale jak z kolegami UP na privy nie potrzebny exp bot !!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jestem na tak ale proszę was pisze ten post po to żebyście nie pisali Tak Nie tylko jak macie konkret czemu nie a czemu tak to piszcie bo tak to, tylko spam

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Jeśli już miałby być to niedostępny dla wszystkich, bo n30 rozniosły im serwerownie w pierwszy dzień po premierze... Ale wiadomo co by było - jakiś niby normalny gracz wstawiłby na mpc i by się rozniosło... Odpowiedź tak (szybciej by się botki doexpiły) i nie (wystarczająco jest syfu na PLu)

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

Ja powiem tak:

Można by to zrobić ale serwery prywatne i tak są już dojechane na maksa. a to tylko jeszcze bardziej je dobije.

Powiem ci tak zlec to komuś do wykonania (oczywiście za darmo nikt ci tego nie zrobi (nie jestem samolubny tylko dbam o jakiś poziom prywatnych serwów)) ale zachowaj to dla siebie bo jeśli puścimy to w obieg to nawet nie chce myśleć co by się działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...