Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon A Nexon

Asfas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że Gordonka współpracuje z Nexonem . Wszystkich których znam i używają gordonki grają góra 2 miechy.Dodam jeszcze że nie używają oczojebnych haków a jedynie wallhacka i nofoga.Niby w jaki sposób są łapani?? Nie ma na nich dowodów grają cały czas tak samo ratio też jest normalnę.Coś mi tu niegra.Myślę że Gordon dostał po łapie i logi z loadera są przesyłane na nexona .Co o tym sądzicie??

Opublikowano

ja tam gram na gordonie od lipca i bana nie dostałem nawet teraz na tym zawirusowanym jadę i żadnych problemów nie ma opcje z których korzystam to chams i Health a i za każdym razem sprawdzam status wykrywalności może bana nie dostaje bo 100 na nx przeznaczyłem w listopadzie hehe pozdro

Opublikowano

Wydaje mi się że Gordonka współpracuje z Nexonem . Wszystkich których znam i używają gordonki grają góra 2 miechy.Dodam jeszcze że nie używają oczojebnych haków a jedynie wallhacka i nofoga.Niby w jaki sposób są łapani?? Nie ma na nich dowodów grają cały czas tak samo ratio też jest normalnę.Coś mi tu niegra.Myślę że Gordon dostał po łapie i logi z loadera są przesyłane na nexona .Co o tym sądzicie??

Nawet jeżeli logi z passy z loadera były by przesłane do nexona (chodx nie sądze) to uważam, ze nikt nie jest taki głupi, zeby na gordonie rejestrowa sie na tym samym loginie i haśle cp w Combat Arms

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

koniu im chyba chodzzi o cos w stylu keyloggerow ale nie wiem (ja tak zrozumialem)

raczej watpie w wasza wersje gdyz kazdy hack (oprocz vipow) zostawia game logi ktore nexon gdy zauwazy banuje - proste i logiczne a wy juz teoria spiskowa ^^xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nono :) Niemożliwe żeby gordon cos tam z nexonem bo za duzo by kasy stracił:)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Właśnie kiedyś słyszałem że Nexon współpracuje z gordonem...

Geniusz..

Gdyby współpracowali, nie banowali by za hacki. Bo od tego jest gsys.

Opublikowano

Żadna współpraca lecz Game Logsy .

Wykryje cie Game Log NEXON to zobaczy masz bana .

Proste ....

Nie ma żadnej współpracy .

Temat zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...