Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]To Co Każdy Lubi Najbardziej

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Na której miejscówce wywalają takie śmieci?

http://img140.imageshack.us/i/1224150435.jpg/

Mi jedynie udało się na wysepce raz małże zebrac .

P.S. Nie działa mi litera c' więc jest c xD

Opublikowano

Chcesz wiedzieć gdzie,co,jak,kto,kiedy?

Wystarczy że prześlesz mi ss mapki i zaznaczone miejsca gdzie łowią na Twoim serwie Fb, już podałem kilka miejscówek na swoim serie, mile widziane nowe :], acha i żeby w 1 miejscu łowiło gdzieś z 10 botów, zamieszczam mapkę z moimi sponsorami, zdobycza z ostatnich 4 dni, i miejscówami połowu !

http://img46.imageshack.us/i/0121175324.jpg/

Takie info, jeśli widzicie że Fb to kobieta to se możecie iśc one handluja ku... :P

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

umnie jest tak ze se w gorach tam wywalaja kiedy chca, czyli jak chca sklep otworzyc albo jak juz ktos wszystkie kupi :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

roonie pytanie do cb...u mnie na serwerze lowia na ch1 ch2 ch3 i ch4:)w górach...mam w tym miejscu jedna postac i zmieniam sobie ch co okolo 30 minut i caly czas wywalaja drobne ryby i farby;/ znaczy to ze one beda wywalaly malze? czy jak?Prosze odpowiedz i w jakich to godzinach bo caly dzien czekalem i nic ; / HELP:)

Opublikowano

U mnie dokładnie to samo;/ stoją w górach na każdym CH i tylko drobne ryby. Stoje tam już od rana na FB i nic nie zauważyłem żeby coś innego wywalały. Dobrze że chociaż mam te 8 małży co sobie od rana na łowiłem;]

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Hehe a ja wiem, gdzie to jest dzisiaj akurat na wh niechcaco wpadłem na te wesołą kupkę radośnych fishbocików :P

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Siema wszystkim , mam pytanie. Czy ten proceder z wywalaniem malzy jest dalej aktualny ?

EDIT

Jak cos wlasnie widze...... ok 40 fb kolo pomnika woela lowi i wywala drobne ryby i raz jakas farbe czy wybielacz.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Macie jakieś wh bo tamto kilka postów wyrzej niedziała

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...