Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy też macie "..." i błąd? :/ Jak coś to sry ale ja bym chciał bardzo na tym serwerze zagrać, i zobaczyć czy Merkon się postarał..

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Merkon napisz mi tylko jak możliwe żeby typu miał 1 lvl kulkę nie dobitą i już ku wydropione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Stoi mi na patchowaniu pliku: patch1.. -,- nie rusza sie od 20 min. -,-

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Gratuluje nie ma mobów oprucz psów logowanie padło po 1 2 minutach wbiłem 5 lv i off evenye nawet dłużej było bez bugów

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Zamknijcie japy kurwa mac Placzecie ze serwer nie wystartuje na czas Merkon i caly team pracuja pod presją spiesza sie i wgl a wy jescze pretensje ze cos nie dziala ...

Opublikowano
Ja mam jedno pytanie - co wy robiliście na tych testach? Biegaliście po mapie i szukali mobów bo myśleliście, że wam się za skałami ukryły? To ja wam powiem, że źle robiliście, bo ich nie ma. To co się z tym serwem dzieje, to jeden wielki kabaret, powoli sam tracę cierpliwość ^^

+100 do zaje'istoci ;D

Opublikowano

200+ osób przegląda topick .... ale spamu bd ...

merkon ogar coś tam a nie .

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nawet nowych skili nie ma, żenada.

Są. Tylko nie widać ikonek(przynajmniej u bodego) no i zbugowane dmg, mniejsze niż z hita, a napisane jest, że obrażenia 300+, a walę po 30:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...