Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem minecrafta.

Prostacky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Moi drodzy, mój problem jest dość dziwny- wczoraj i przedwczoraj elegancko pykałem w Minecraft (Darrows minecraft beta 1.2_1) zabawa przednia, kopanie, budowanie itp znacie to oczywiście od podszewki. Ale dziś klikam przez launcher darrowa i nic, otwiera się okno gry, klikam log in , później takie czarne tło zamiast tego "ziemnego" na ekranie gry i to wszytko, gra nie zawiesza się (odpowiada), wczoraj działała .

Prosze o jakąś pomoc co moge zrobić żeby pograć.

PS: odpalałem inne wersję ale nic nie działa każda tak samo kończy z czarnym ekranem, reinstalki nic nie dały.

Proszę o pomoc!

Pozdrawiam Prostacky.

ProstackyPL.png
Opublikowano

Próbowałeś poczekać dłuższą chwilę? Zwykle tak się dzieje, gdy MineCraft nie może połączyć się z serwerem i wywala Ci dwie opcje "Play Offline" bądź "Try Again".

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wreszcie zadziałał :) od nowa "zainstalowałem" poczekałem i jest ;] jakoś się naprawdę zwieszał wcześniej ale zadziałał to się liczy.

Dziękuje użytkownikom za pomoc :)

Pozdrawiam Prostacky.

Temat do zamknięcia.

ProstackyPL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...