Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak robie to co mi pisaliscie po prawiłem to i mi otwiera się internet pusta strona i potem program się wyłącza. nie lepiej jak bym napisał komuś pasy na pw. i potem by mi to ktoś zrobił i skopiował ??

Opublikowano

Nie no to jest prośba o napisanie całkowitego bota do pirsonwars (chyba)?

A te okno co Ci się otworzy to masz się w nim zalogować, a jeśli znajdzie podany przez ciebie link to go kliknie. Nie wiem do jakiej to jest gry - tak bym Ci ustawił w tym "stronę główną".

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Nie no to jest prośba o napisanie całkowitego bota do pirsonwars (chyba)?

A te okno co Ci się otworzy to masz się w nim zalogować, a jeśli znajdzie podany przez ciebie link to go kliknie. Nie wiem do jakiej to jest gry - tak bym Ci ustawił w tym "stronę główną".

http://www.crimeworld.pl/ to jest do tej gry prubuje coś robic ale nic mi się nie udaje :/

Opublikowano

to zacznij od podstaw(nie gotowca)

zacznij od podstaw probuje no ale jestem taki ze szybko odmawiam pracy xD. a myśle ze jak bym poczytał tutki wszystkie co by mi troche zajeło może by mi coś dało ale wole miec wzór i na nim się kreowac.

Opublikowano

Widzisz ja się szkolę w AutoIT od miesiąca. W pierwszym tygodniu napisałem kalkulator fizyczny, który mam w sygnie. Zachęcające?

roomy.png

Opublikowano

Widzisz ja się szkolę w AutoIT od miesiąca. W pierwszym tygodniu napisałem kalkulator fizyczny, który mam w sygnie. Zachęcające?

Pewnie i tak, jak bym wiedział co on robi i oznacza xD

Opublikowano

hmmm... dobra jednak nic z tego nie bedzie sam nie dam rady :/ chciałem tylko żebyscie mi jakoś pomogli z tym zeby bot naciskał to co ma naciskac ale widze ze nic z tego ok dzięki za pomoc..

Opublikowano

no ja wiem no ale mi zalezy tylko na tym zeby bot rozrózniał jaki kolor ma kliknac. O to mi chodzi.

Opublikowano

Nic Ci się nie powinno włączać - powinno tylko klikać na wybrany przez ciebie kolor na pewnym obszarze.

roomy.png

Opublikowano

Mi wyskakuje ciągle ta strona po otworzeniu tego co ty mi wysłałeś po prawiłem i nadal pusta strona się otwiera.

pustastrona1716.jpg

Opublikowano

A to o ten kod Ci chodzi :) myślałem, że dalej siedzisz przy klikaniu myszą. W tym kodzie nic Ci się nie ma otwierać - to tylko klika na link, o kryjący się pod podanym tekstem.

Czyli sam się logujesz i wchodzisz na to stronkę, na której to Ci się ma kliknąć.

roomy.png

Opublikowano

HotKeySet("{F8}", "ToggleProgram")
HotKeySet("{ESC}", "Terminate")
#include <IE.au3>
Global $Error
Global $Status = 0
$oIE = _IECreate("www.google.pl")
While 1
       Sleep(100)
WEnd
Func Click()
       If _IELoadWait($oIE, 0, 1000) = 1 Then
               $err = _IEBodyReadText($oIE)
               If (StringInStr($err, "Popełnij Przestępstwo") <> 0) Or (StringInStr($err, "Chcę iść do więzienia") <> 0) Then
                       _IELinkClickByText($oIE, "popełnij przestępstwo")
               EndIf
       EndIf
EndFunc;<==Click
Func ToggleProgram()
       $Status = NOT $Status
   If $Status Then
               Click()
               If Not @error Then
                       ToolTip("Klikło się ", 0, 0)
                       Sleep(1000)
                       ToolTip("", 0, 0)
               EndIf
   EndIf
EndFunc;<==ToggleProgram
Func Terminate()
       Exit
EndFunc;<==Termiante

i juz nie jest pusta srtona podaj tam jaka chcesz zamiast google.pl

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

zmieniłem tam na strone www.crimeworld.pl i normalnie się łączy wszystko robi potem to co ustawiłem ze ma klikac myszką a potem mi stoi i nic nie robi jak ma wybrac ten obrazek :/

Opublikowano

zrob robie wszystko na zasadzie mouseclick bo chyba zauwazyles ze nikt ci tego nie zrobi za ciebie wiec lepiej zrobic tak jak umiesz albo czytaj inne tamety z botami jest ich tu od zaje... wiec mouse klick albo tutki do ie macka ff hfaua

powodzenia lokuxd

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...