Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to TS

marioseda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten magiczny program, rozpowszechniony na cały świat, jest bardzo pożyteczny w różnego typu grach multiplayer gdzie ważnym czynnikiem wpływającym na zwycięstwo drużyny jest komunikacja. Mam tu na myśli gry pokroju Soldat, Counter Strike, Quake, Call of Duty itp. Czyli shotery gdzie popularne są tryby Capture In The Flag, Team Deathmatch… komunikacja głosowa w czasie grania jest wręcz bombowa, bo nie tracimy czasu na wpisywanie treści w klawiaturę. Program bardzo mało laguje i na moim isdn’ie bardzo dobrze się grało, był niski ping i prawie brak lagów. Polecam wszystko shoter maniakom grającym w klanach lub w gronie internetowych przyjaciół :-)

linka do programu

Team Speek 2

Opublikowano

Po co to pisales , Przecierz dalem link do TS i adres ??

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

omfg.... do czego wam w takim programie jest spolszczenie!!! ja nie mogę bo to żal spolszczenie do ts'a!? to program do gadania... 3-4 machnięcia myszka i wszystko zrobione..... a jak tego nie możecie załapać to ja k.... nie wiem co z wami jest ....

Opublikowano

Dobra nieodkopuj starych tematow , Nie ma spolszczenia do Ts trzeba byc debilem zeby nie wiedzec jak korzystac . Close Please

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

• Dodaj nową pozycję...