Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ceny Dla Ninji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, zaczynam grać od nowa w metka, tylko nie wiem na którym serwie. Chciałbym się dowiedzieć gdzie są najtańsze ku dla ninji (zasadzka, wirujący) oraz eq - ebonki, srebrna, biżuteria +1,5k hp, jakieś dobre kozy, zbrojka na 42 lvl - ogólnie eq na początek - oczywiście wszystko +9. Jeszcze gdybyście napisali gdzie kd +4 są NAJDROŻSZE (będzie to mój sposób zarobku ^^). Będę miał do wydania 1kkk (jak wiadomo - bez allegro nie ma co zaczynać). Nie piszcie nic o Syriuszu, tam nie mam ochoty grać.

Opublikowano

Deimos ku dla ninji max 1kk kozy+9 do pvp lub expa to ok 100kk eq tanie zabójcy kupisz+9 z kd do 70/80kk

najdroższe to chyba kd defa+4 ok 30-35kk

Jak by co to pisz do mnie Jinno

nick: DescoSub

reflink

Opublikowano

Jinno ale jelonka z takimi s nie znajdziesz tak łatwo bd musaił na forum lub na wołaj pisać a poli i marmurki to w kazdym sklepie prawie

reflink

Opublikowano

Ja polecam ci grać na Arkantesie. Koziki śr.30 około 3kk Jelonek śr.30 5kk KU dla ninj max 3kk.Ubrane Zabujcy +9 70/80 kk.

Jak coś napisz do mnie mój nick : Gony

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Syriusz chyba najtaniej, ale nie gram na PL. Tylko, że za yang trzeba troszczeczkę zapłacić :P

Daj + nic ci się nie stanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...