Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Z Botami

Enabledzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam taki mały problem, co do botów to jestem ciemny. Wczoraj dostałem konto od kumpla 12lvl na pl3. Oczywiscie ja gram na swoim koncie ale chciałbym te konto "12lvl pl3" puścić na krychach. Powiedzcie jakiego bota użyć aby bił krychy, zbierał paczki i się leczył.

Naprawde będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Słuchajcie mam taki mały problem, co do botów to jestem ciemny. Wczoraj dostałem konto od kumpla 12lvl na pl3. Oczywiscie ja gram na swoim koncie ale chciałbym te konto "12lvl pl3" puścić na krychach. Powiedzcie jakiego bota użyć aby bił krychy, zbierał paczki i się leczył.

Naprawde będę bardzo wdzięczny :)

zacznijmy od tego jaki bot ? i czy masz FE/FS? bo boty orbitują na dobitke = stracisz kryche^^

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

zacznijmy od tego jaki bot ? i czy masz FE/FS? bo boty orbitują na dobitke = stracisz kryche^^

Na tym koncie jest FS, tam mniej więcej bije po żeby nie skłamać dochodzi bodajże do 1700 :)

Dlatego co do tego bota możecie dać odrazu link i skana, bo zbytnio nie mam czasu aby przeszukiwać forum, odwdzięczę się + lub - zależy co wolicie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...