Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtualmt2 [Pl] [Dedyk]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam...

grałem dagerem 36 lvl żeby wbić 37 lvl na bo trzeba expić około 10 minut...

..ześ dowalił jak sierotka marysia w sklepie z bananami,,,chyba jak w m1 expiłeś ;]

JUŻ NIGDY GM SGM GA SGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no swir ale nie wiem od 75 do 76 w v2 spot (vip) cały i po 15-20 spotach lvl...

a exp 300%... więc dziwinie bo na privach 100% exp po 5-7 spotach lvl.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

serv fajny mam na nim 82 i nie zamiezam na tym konczyc przydal by sie edit tego opisu serwera np to ze jest 200% a nie 300% exp yang i drop GM jeszcze Chaos

Co do servera stalki sa bardzo tanie ale nie u chandlazy dropia sztabki jest pierscien expa na 500h mozna go kupic za 600kk

od graczy.

ciezko sie robi hwanga ale zle nie jest na servie mili GM`owie robia czeste eventy np dzisiaj bulo kto przyniesie dla gm 200rudy

czegos to dostanie prezent np

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj , coś OFF od 12 . Nie jest dobrze :/

@Edit

No tak naprawiają bugi . Jeśli ktoś informacje kiedy zadziała to prosimy o nie.

nirvanablackbynirvana88.png

22617.gif1457.png

34952.png31628.gif

877.png7748.jpg

9227.gif34300.png

7539.jpg21179.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra ... nic nie działa. Ani serwer, ani strona, ani forum, żadnej informacji gdzie to zostało przeniesione, żadnego info na temat nowego patchera, który miał dziś powstać !!!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sam nie polecam grałem tam 3 miesiące, główny admin se robi chyba jaja z graczy, są tu lepsi gorsi dla niego, ja sam nie dostałem bana już od 1 miesiąca... Robią jakieś "porąbane" zmiany bonów w czasie 2 miesięcy trwania gry. Obniżyli DMG szamana no prosze was można kurwicy dostać, a wszystko przez to że ludzie bonów na szamana nie mają? podniusł chwilowo exp mówiąc ze mają czas by dogonić większe lvl-e - to co? ci którzy lvl bili przez 3 miesiące wlasnie zostali wysmiani przez admin a bo mogli se w jeden 3dni nabic ten lvl?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...