Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

ostatnio zainteresowałem się językami programowania.

Interesuje mnie pisanie programów i prostych poleceń, najlepiej w notatniku[najlepiej nie oznacza, ze koniecznie].

Jestem prawie totalnie zielony w temacie, chciałbym nauczyć się pisania wirusów czy coś w tym stylu ;>

Który język będzie do tego najodpowiedniejszy?

Mozecie polecić jakąś książkę?

Pozdro...

Opublikowano

Mogłem zostać źle zrozumiany. Nie chodzi mi o książkę uczącą hakować czy tam włamywania sie, tylko doradzenia, którego języka najlepiej zacząć się uczyć na początku[który jest najłatwiejszy dla zielonego]. C++ czy Basic?

Nie zaszkodziłby poradnik o pisania kodów TYPU shutdown.exe i takich różnych trików.

Jednak język najważniejszy :-)

Opublikowano

python ew.java

gynvael.coldwind.pl/?id=238

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

jak chcesz pisać wirusy to asembler :P ale wątpie czy byś przetrwał pierwsze starcie z asm.

Zainteresuj się C++ jak nie ogarniesz to Delphi.Jak Delphi nie ogarniesz to Python ew. Java

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• Dodaj nową pozycję...