Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy Na Rappelz.Biz Prywatnym Serwerze

Crick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedys grałem na PLu teraz troche tez ale na priv stednio nawet gladgo gram w nowe mmorp`i bo juz w wiele inny gralem

Opublikowano

Na PL rappelz 20 i inne postacie:) na priv 25 mozemy sie zmowic na priv czy Pl zeby llepiej sie gralo jesli chcesz (mozna by bylo jeszcze kogos wziasc)

Opublikowano

Ja na pl mam 44 hodowca. Na privie nie moge przyjac i oddac misji. Ty masz launchera z priva wgranego do ich clienta?? Czy gdzie.

Opublikowano

Na priv juz nie ma takich lagow:) a z tym privem to tak: 1) pobierasz 2) wypakowujesz 3) pobierasz launcher 4) wklejasz launchera do glownego folderu priva

Opublikowano

Znajdz tut Jak zagrac na prywatnym serverze rappelz, tam wpisal sie Iszklarz czy jakos tak, on tam opisal swoj problem w 2 wiadomosciach i 1zdjeciu. Ja tez mam taki problem.

Opublikowano

Najlepiej by było sciagniecie jeszcze raz i zobaczyc czy jest dobrze jeśli Ci się wogole nie wlacza to pewnie masz viste/7 a jesli masz problem z launcherem odpal przez Win98sUpdateUtil.

Na W7 działa mi Polski Rappelz. tak napisał Cupidyn wiec mu chodzi Pl a priv na W7 nie.

Opublikowano

witam... nick Snooki lvl 101 na PL'u...

I na co wy piszecie tutaj jakie macie postacie na pl czy us jak temat tyczy się prywaciarza =x ?

15097.png
Opublikowano

Temat raczej do zamknięcia...

Powód:

1. Nikt tu nic nie pisze

2. Cała 1 strona to właściwie support jak uruchomić grę dobrze

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

serwer dalej działa???

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...