Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zrobić Gra Muli ;(

Szymonziom99^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc otóż ostatnio pobrałem z neta gre assasins creed 2 i myśląć ,że jeżeli mam kompa odpowiadającego minimalnym wymaganiom gry to pujdzie wmiare bez lagów co zrobić prosze o pomoc wyamagania gry:

http://gryporadnik.pl/assasins-creed-2-wymagania

mój komp (kupiony na allegro do wszystkiego sprawuje się wspaniale (link do aukcji):

http://allegro.pl/dual-2x2-6ghz-asus-p5g41t-m-2gb-ddr3-x4500hd-420w-i1400195884.html

I niestety na tym kompie assasins creed 2 muli mi okropnie jakby chciał an iegógł wszystko mam takie jak neży jedynie ramu mam zamiast 3gb (zalecane) to mam 2gb (minimalne) gra na najnizszych detalach wszystko wylaczone nawet antywirus odlaczony komp od neta a muli ze szkoda grac dokladniej moze nie muli ale klatkuje okropnie i to widac ;x Czy warto dokupic jeszcze te 1-2 gb ramu czy nie opłaca się dokupywać bo za słaba reszta sprzętu prosze o szybką odpowiedz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Czas przejść w tryb myślenia.

Nie kupujemy jakiegoś taniego shitu z allegro, bo "O LOL PATRZCIE NA TO KOLEDZY BEDA MI ZAZDROSCIC . ! ; DDDD". Już jak byś sam składał kompa, to by Ci ten AC 2 ruszył. Lepiej kupuj u zaufanych sprzedawców jak już, ja kupiłem za 800zł+ kompa, wymieniłem potem płytę główną i mam świetny sprzęt już przez jakiś rok. AC 2 mi ruszy na lajcie, chociaż komp jest prawie identyczny.

///

Aha, promocja pewnie dlatego, bo się słabo sprzedawało.

Btw. W sprawdź inne gry o podobnych wymaganiach i powiedz, czy też tak muli.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Zacina ci się bo masz wypaczoną moralność, gry się kupuje a nie ściąga, wypad złodzieju.

RAsfepN.png
  • Dodaj nową pozycję...