Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Newsy Ze Świata Combat Arms

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2f11a7e1ac5b8004gen.png

cd4cc41561c0a437gen.png

1 RU.png burhunter1- rank_55.gif 8,000,000 2.23

2 RU.png Scentiic icon_star_lv4.gif 7,263,496 2.70

3 GB.png-SRL- rank_54.gif 7,027,426 1.20

4 BE.pngEndynem rank_53.gif 6,320,681 2.05

5 DE.pngxx-eliya-xx rank_52.gif 5,876,640 2.25

6 MK.pngx-GIGGOLO-x rank_52.gif 5,864,137 1.40

7 RS.pngDime030 rank_52.gif 5,722,326 1.18

8 GT.png volcanoo rank_52.gif 5,586,611 1.72

9 AT.pngScarex rank_52.gif 5,168,725 2.05

10 TR.pngII-REIS-II rank_51.gif 5,168,725 0.95

Kolejno podano: Miejsce w rankingu, narodowośc, nick, lvl, exp, Kd/r.

TOP 10 aktualizowane będzie co tydzień

1.burhunter1- awansował jako pierwszy na najwyższą rangę w Combat Arms - Marszałka rank_55.gif

combatarms107w.jpg

SS. from gameboard.pl

[/code]

Update na dzień: 01.05.2011. by zav.l

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@replite

Cytat

Ten topic nie jest dla komentów "dzięki, + dla ciebie". Narazie zgłaszajcie się do top 10 działu ca!

sam zwracając uwagę robisz to samo a ja zwracajac tobie w sumie tez

ale ja chcialem napisac ze ja raczej za tym nie jestem....

jakos watpie zeby na forum z hackami bylo duzo ludzi chetnych co maja duze rangi bo raczej wiekszosc ma banow pelno

ja od 3 miechow nie hackuje i csm wbilem ale raczej malo osob jak zaczela to z tym skonczyla

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up.

wybacz Dax, ale nie wiem czemu chcesz dać zakaz komentowania... i grozisz warnem będąc kidmodem ...

skoro robisz taki zakaz to czemu temat jest otwarty ? jako kidmod możesz sobie go otworzyć kiedy Ci się podoba, lecz po co, skoro wtedy zostanie on zakopany w spamie, a tak to ktoś może wam powiedzieć że jakiś koleś wbił lvl...

i jedyne co możesz zrobić to wysłać raport. bo jak każdy inny kidmod nie masz takiej mocy aby warnować.

Opublikowano

Nie wiem czy jest to potrzebne,przecież istnieje strona Nexona i tam ranking graczy jest dokladnie przedstawiony

Link : http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Ranking/PlayerRanking

http://www.mpcforum.pl/forum-60/announcement-1-regulamin-forum-mpc/

43813116.png

6.Bezwzgledny zakaz umieszczania linkow do innych for niż mpcforum.pl

Teraz już kminisz? Nie każdy wie o tamtych statystykach, w dodatku wolno się aktualizują.

Opublikowano

Ale przecież to jest oficjalne forum gry, więc?

A więc

Bezwzgledny zakaz umieszczania linkow do innych for niż mpcforum.pl

Czyli nawet do wp nie możesz podac..

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum-60/announcement-1-regulamin-forum-mpc/

43813116.png

6.Bezwzgledny zakaz umieszczania linkow do innych for niż mpcforum.pl

Teraz już kminisz? Nie każdy wie o tamtych statystykach, w dodatku wolno się aktualizują.

Aktualizują się codziennie,ale jak będą wstawiać takie bezsensowne tematy to już każdy zapomni o oficjalnej stronie Nexona,wy tu tylko dzieci omamiacie,tu powinna być pomoc jeśli masz problemy z grą i o hakach wszystko a nie głupie niepotrzebne info,bez tego rankingu da się żyć.

Opublikowano

Aktualizują się codziennie,ale jak będą wstawiać takie bezsensowne tematy to już każdy zapomni o oficjalnej stronie Nexona,wy tu tylko dzieci omamiacie,tu powinna być pomoc jeśli masz problemy z grą i o hakach wszystko a nie głupie niepotrzebne info,bez tego rankingu da się żyć.

tylko za przeproszeniem są takie dzieci neo że to sie w dupi**e nie mieści np to http://www.mpcforum.pl/topic/284508-pytanie-o-rar/

Żeby nie było jako spam uważam to za dobry pomysł

dałem przykład omek

///Może to nie spam .

Ale offtop to to jest

omekpall

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Chłopcze . Nikt tutaj dzieci nie omamia.

Moim zdaniem lepiej wejść sobie w ten link jak już jesteś na forum i zobaczyć ten ranking.

Po cholerę odpalać jeszcze jeden link i wbijać na NEXON web gdyż tam aktualizacja rankingu opóźniana jest nawet do tygodnia ? Ja w tym temacie nie widzę żadnego problemu

9368_gold.png

Opublikowano

To chyba dobrze,że na forum masz wszystko na temat gry? Więcej jest tematów "co kupic" niz "hack mi nie działa". Nie jest ustalone, że musisz pisac wyłącznie o hakach. Wejdź sobie nawet w takiego metina, największy dział - żaden HACK nie jest podczepiony, tylko SPISY i TUTORIALE.

Nie pasuje to won z forum, skoro masz takie problemy.. Ludzie, po co robic afere, bo ktoś zrobił coś dla forum. Zazdrośc zżera. Cecha ludzi małych.

Pzdr,

Opublikowano

Ale czy ten ranking ci pomoże w czymś.? rozwiąże twój problem.? nie, o to mi chodziło, wyrażam tylko swoje zdanie. Jeśli innym się to podoba to przecież cie nie pobije że to napisałeś. Jak już jest to niech będzie, mi to nie przeszkadza.

///Jeżeli coś jeszcze chcesz dodać pisz mu na pw.

A nie nabijacie bez sensowne posty

omekpall

Opublikowano

jak to nie ma wydarzenia tygodnia... ardix wbił lvl ^^

///Po cholerę spamujesz ?

Nie interesuje nas żaden ardix lecz pierwsza dziesiątka rankingu CA.

oczywiście otrzymujesz nagrodę

omekpall

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

BurHunter1 nie ma 2 gwiazdek lecz 3... i jeszcze takie pytanko dlaczego volcanooo jest na 10 miejscu i ma wiecej expa od tego na pozycji 9 ?.

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Będę miał czas to ogarnę temat .

Mam więcej do roboty w dziale niż tylko ten temat

Po drugie zobacz kiedy był update tematu

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...