Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ehhh... Poprostu Zajrzyj ;/

Matarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś programu byle czego

ale żeby jak wpisuje hasło do metina żeby

to hasło gdzieś zapamiętywało nie chce

kamer moda bo nie oto mi chodzi

dokladnie chodzi mi oto ze kolega

mnie okradl i nie chce oddac eq ;/

to bym se go zaprosil wpisal by pasy gdzies by sie

to zapisalo a ja bym poprostu zabral swoje zeczy

prosze o odp daje +++ za pomoc za jakies glupie posty

co kolwiek ---

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

AutoLogin od Kamera.

I powiedz ze ty musisz sie tak logowac,i basz mu Okno AutoLogina,Potem Otwierasz Login Cos tam W notatniku i masz id i haslo;d

Opublikowano

Ściągnij KamerModa zainstaluj byle gdzie i tam masz Autologin.exe i chyba jakiś pliczek do tego i wklej do metina i włącz powinno działać.Albo pobierz z internetu auto login.

@Edit

Jeśli chcesz żebyś widział id i hasło kolegi ściągnij "keyloggera" i on w notatniku zapisuje ci wszystko co piszesz i co wgl. klikasz w klawiature.

76983.png
Opublikowano
http://www.duckload.com/download/1396938/AutoLogin.rar

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

to co to jest za kolega ze ci zajebal itemy .. ? ja takie scierwo to bym do domu nie wpuscil i jeszcze bym mu najebal i z przeprosinami itemy by mi oddawał ...

sciagni keja zapros go ...;]

albo drugi sposob wez zapamietywanie haseł do wszystkich stron . powiedz mu np ze wyslesz mu sms na Sm za darmo bo costam.. ;] i on sie lognie . jak chcesz miec konto to zaloguj sie z nim na jego poczte bo costam . ;] i bedziesz mial jego konto ;]

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Są takie keyloggery co działają tylko na swoim kompie tzn. tam gdzie go załączyłeś

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Pobierz Moda jak będzie wpisywał passy , jak już wpisze daj mu w ryj przewróci się na podłogę i kliknij save ;d i już :DD

Może kiedyś ;)

Opublikowano

A nie łatwiej żaproś go żeby przyszedł okolo 16-17 i włącz przez easy metin2 i jak sie zaloguje jego passy masz w pliku o nazwie py na dysku C i po kłopocie ;DD

Pomogłem ?? Daj +'ika

50902193367289516989.png Gramy Tylko Tam ;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Był taki pliczek ale on się gdzieś zapisywał nie pamiętam gdzie i tam w tym pliczku był opis z jakiego ip ch login hasło dokładna godzina o której się logujesz ale to było chyba na starym kamer modzie z auto loginem i zapisywanie

graphic.png

Opublikowano

Hmm a ja mam coś lepszego ; p

Familly Kayloger

Taki programik my go włączamy twój ' Kolega' loguje się a potem jak on już pójdzie to ty masz zapisane hasło

Na tym programie ;p

Poszukaj w google;D

Możesz dać + ; p

Opublikowano

Znajdź na necie program który zapisuje wszystko, co wstukujesz na klawiaturze i zaproś kolegę, a przed jego przyjściem włącz program...

Opublikowano

Najeb mu.

Moj tok myslowy pozdro.

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.Jest taki problem... mój kolega używał m2bob ...i przez jakiś czas działał tylko mu i on wrzucił go na neta i dał do pobrania dwóm osobom w gildi ,a tam były zapisane passy i go któryś z nich okradł... Chciałbym chłopakowi pomóc bo stracił naprawdę wiele.. Więc tak moja prośba polega na tym żebyś napisał do mnie na gg 13425811 albo na skype Lottek15 I byście pomogli mi stworzyć keyloggera który wyśle mi login i hasło obu kolesi na e-mial sprawdzę zawartość eq jeśli znajdzie się tam eq kumpla to zabiorę je i mu zwrócę... I myślałem ,żeby stworzyć to w notatniku ale umiem tylko zrobić keyloggera z potrzebą dostępu do komputera ofiary. Myślałem żeby aplikację nazwać m2bob 1.3.2 i udać że chcę mu to wysłać żeby sprawdził czy mu działa że niby mam tam passy zapisane on odpali a w tym czasie wstrzyknie mu się keylogger na kompa;> Z góry dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najeb mu.

Zgadzam sie:D

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...