Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wady & Zalety Camtasia Studio

Popraw na Wady ;]

Co do poradnika - zajeb*sty ;d

Plusik oczywiście jest ;>

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Hehe za poradnik + nigdy za cos takiego bym nie wydal 876 zl NIGDY Bo jak komp padnie to juz po licencji xD

Ale program FAKT dobry taki jak fraps itd

Edytowane przez JakisTamPL
Opublikowano

tez mi się podoba :)

Bambus świetna robota...

ja własnie za niedługo bd ściągać HyperCam -a

a chcę na full go znać ,więc przyda mi się (:

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Ja juz umiem obrabiac i nakrecac filmiki .. Ale poradnik bardzo dobry masz + za to . Trzymaj tak dalej..

Daj + albo ja ci dam -

Zapraszam na mój kanał YouTube Klik

Opublikowano

Wszystko ładnie.. przejrzyście, chociaż o frapsie to ja już daawno zrobiłem.

Dla mnie to do nagrywania obrazu gier to tylko fraps, a nagrywanie pulpitu to tylko camtasia studio.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam problem z hypercam nagrałem filmik mający 28sekund a ważył 50mb . Jak zmniejszyć wage pliku ?

Opublikowano

Ja mam problem z hypercam nagrałem filmik mający 28sekund a ważył 50mb . Jak zmniejszyć wage pliku ?

Nom i teraz go sobie konwertujesz w "Windows Media Maker lub Sony Vegas" do *.wmv i pliczek waży hmm.. max 2-3 mb z 50mb, =)

Możesz sobie go też oczywiście przerobić.. Dodać intro jakieś napisy itd..

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jego wadą jest tylko to, że możemy go używać tylko w gra. Nie nagramy filmiku przykładowo z pulpitu.

Nie jest to głupie rozwiązanie gdyż po to on mierzy fps i inne rzeczy...

Ze co? Haha xD Kto ci tak powiedzial ze '' tylko w grach '' nie wiem o jakiej wersji frapsa piszesz moze to nie fraps tylko FAPS bo z tego co wiem a wiem dobrze kazda wersja moze nagrywac pulpit jak i wszystkie inne rzeczy. Na dodatek nie dales downloadu pelnej wersji a jest ich pelno w sieci i nie trzeba placic 108 zlotych. -

Opublikowano

Ze co? Haha xD Kto ci tak powiedzial ze '' tylko w grach '' nie wiem o jakiej wersji frapsa piszesz moze to nie fraps tylko FAPS bo z tego co wiem a wiem dobrze kazda wersja moze nagrywac pulpit jak i wszystkie inne rzeczy. Na dodatek nie dales downloadu pelnej wersji a jest ich pelno w sieci i nie trzeba placic 108 zlotych. -

1. "tylko w gra" na taki długi tekst każdy może się pomylić...

2. Każda wersja może nagrywać pulpit jak i inne rzeczy? Ciekawe skąd Ty to wziąłeś. FRAPS nie może nagrać obrazu z pulpitu itd.. Więcej na: ( http://technovalley.in/fraps-review/ )

3. Zachowaj to dla siebie, ZASADAMI KONKURSU było m.in

*Zakaz wrzucania nielegalnego oprogramowania lub crakowanych wersji programów.

*Każdy program miał mieć źródło downloadu z oficjalnej strony.

*Opisywany program miał mieć podaną cenę kupna pełnej wersji + formularz gdzie dokonać wpłaty (kupna).

Są ludzie, którzy kupują a nie jadą jak Ty na nielegalnym Windowisie7. Wystarczy, że ktoś na Ciebie "strzeli z ucha" i mamusia będzie płaciła kilka tysięcy za synka komputerek.

Więc piszesz głupoty, szukasz nie wiem, haka na mnie? Następnym razem przeczytaj regulamin, pomyśl trzy razy zanim złapiesz się za głowę. Teraz to już za późno pokazałeś, że nie myślisz. Tylko mam pytanie..? Gdzie podział się Twój przecinek w zdaniu?

Pozdrawiam...

@edit

Prowokuj dalej... =)

btw, wiesz co to pulpit.. ?

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

2. Każda wersja może nagrywać pulpit jak i inne rzeczy? Ciekawe skąd Ty to wziąłeś. FRAPS nie może nagrać obrazu z pulpitu itd.. Więcej na: ( http://technovalley.in/fraps-review/ )

Więc piszesz głupoty, szukasz nie wiem, haka na mnie? Następnym razem przeczytaj regulamin, pomyśl trzy razy zanim złapiesz sięza głowę. Teraz to już za późno pokazałeś, że nie myślisz. Tylko mam pytanie..? Gdzie podział się Twój przecinek w zdaniu?

Pozdrawiam...

Nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie. Fraps moze nagrywac pulpit a jezeli nie wiesz o tym to po co piszesz poradnik ? Zrobimy tak : Dam ci link do filmiku na ktorym pulpit ( samemu mi sie nie chce nagrywac ) jest nagrany frapsem KLIK w filmiku zwroc uwage na prawy dolny rog i fps-y z frapsa : ) Nie mysl ze jestes bogiem i ze nie mozesz sie pomylic i nie obraz sie na mnie panie obrazalski i nie placz mi tutaj.

Ps. Gdzie moj przecinek ? Z tego co wiem to twoja dziewczyna nim jest Patryczku.

Opublikowano

Nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie. Fraps moze nagrywac pulpit a jezeli nie wiesz o tym to po co piszesz poradnik ? Zrobimy tak : Dam ci link do filmiku na ktorym pulpit ( samemu mi sie nie chce nagrywac ) jest nagrany frapsem KLIK w filmiku zwroc uwage na prawy dolny rog i fps-y z frapsa : ) Nie mysl ze jestes bogiem i ze nie mozesz sie pomylic i nie obraz sie na mnie panie obrazalski i nie placz mi tutaj.

Ps. Gdzie moj przecinek ? Z tego co wiem to twoja dziewczyna nim jest Patryczku.

MakYs odpocznij trochę od tego komputera dobrze Ci zrobi :PP

Opublikowano (edytowane)

Hejter? No-live?, ależ owszem, jesteś tego świetnym przykładem :) Odejdź od tego komputera, idź do kolegów, (o ile ich masz...<_<) i wreszcie ochłoń, płaczesz to Ty jak patrzysz za majtki -.-

Edytowane przez NooProblem

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Napewno się przyda do wrzucenia jakiegoś fajnego nagrania.

119741417891296922683.png

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...