Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]NetDevil - własny serwer Sro.

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak komuś nie dziala to mi to pomoglo.

Znajdź plik „hosts” C:\WINDOWS\system32\drivers\etc I wklej:

127.0.0.1 gwgt1.joymax.com

127.0.0.1 gwgt2.joymax.com

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety z errorami nic nie zrobisz sa nieuniknione... Ja zespawnowalem ale nie zdazylem ubic.

Dalem sobie z tym spokoj masakrycznie zabugowany emulator.

Opublikowano

wszystko wszystkim dziala, ale nikt nie moze odpowiedziec mi na pytanie???

CZY TRZEBA ODINSTALOWAC ISRO, CZY MOZNA MIEC JAKOS 2 WERSJE SILKA ZAINSTALOWANE!!??

Opublikowano

:)))[/ więc tak duzo osob ma problemy z SREmu/NetDevilSremu/dsremu

ja polecam dsremu tez mozna zmieniac jak w netdevil.... oczywiscie Silkroad Legend III (Nie PLUS bo NIE DZIALA!!!)

szukamy d-sremu Insatluje zapisujemy

teraz SREmu eng

Uruchom Plik C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts i otworzgo za pomoca WordPada jakos tak i ma byc tak

127.0.0.1 localhost

127.0.0.1 gwgt1.joymax.com

127.0.0.1 gwgt2.joymax.com

wszyskaj w www.google.pl sro_client_sremu zapisz go i skopuj do Silkroad Leg. III !!!!

w foledrze dsremu mam Sremu

odpalamy to i pozniej sro_clienta_sremu ewentualnie w ktoryms folderze DSREmu jest sremu.ini otwieramy go za pomoca notatnika i mam na poczatku passy bedzie tam Char.[GM]Lyrzeq chyba mozemy zmienic nazwe na np. [GM]MPC

bedzie gdzie rochcenke na dole lvl 90 popraw go na 140 lub 150 pozniej mamy skile od 1 - 7 i wez 150 lvl pozniej max lvl 150 i kasa NAJLEPSZE napisz 99999999999999999999999 bedziesz mial duzo kasy i teraz sposob na duze SP bedzie sillpoints wbsujesz 450000000000000 i tyle

konto nie trzeba robic bo jest jedno i tak jak ktos bedzie zalogowany to tez zalogujesz sie bo bedziesz sam wszystko bedzie dzialac .

passy

ID:dsremu

PW:test123 Pozdrawiam MPC forum i jak pomoglem ocen mnie na 5* P.S Jezeli ma ktos tez Viste to robcie tak jak jest na gorze jak masz i sro Legend IV niebedziesz mogl grac bo w hosts masz te linki jak chcesz zagrac na ISRO wykasuj je i bedziesz mogl grac a jak znowu bedziesz chcial na dsremu znowu wpisujesz :)))/p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam wszystkie potrzebne pliki ale uruchamiam silkroad 1.194 <-ver. no i tak pozniej mam normalne servy do wyboru ja wlanczam silkroad sremu i mi wyskkuje ze progeam silkroad client przestal dzialac plx o pomoc (mam viste z gory thx) najlepiej napiszcie na gg :6419554

Opublikowano

Sciągnałem libraryfiles oraz nowego directx i nic mi to nie pomaga-włączam NetDevil i sro_client_sremu i zatrzymuje się na ramce Silkroad Online.

Proszę o pomoc i pozdrawaim.

Opublikowano

Witam, świetny tutorial, gratuluje ale mam problem

Odpalam NetDevil - Sro-Pro.... a następnie sro_client_sremu po czasie pojawił się GameGuard a następnie taki błąd:

i9dy6z3e0sv2of32y3_thumb.jpg

Co jest?

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano
Witam, świetny tutorial, gratuluje ale mam problem

Odpalam NetDevil - Sro-Pro.... a następnie sro_client_sremu po czasie pojawił się GameGuard a następnie taki błąd:

i9dy6z3e0sv2of32y3_thumb.jpg

Co jest?

TZN że serwa ci nie widzi.

Mam problem. Z kuzynem próbowaliśmy połączyć się do emulatora przez hamachi. Udało się. Lecz jak wbił to mógł grać bez problem. Ale jak ja wbiłem to nas obu wywaliło. Jak to naprawić ? :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

wszystko fajnie tylko mam maly problem a mianowicie gdy sie juz zaloguje i wybiore postac to gdy sobie zrespie moba jakiegos to po jakiejs minucie mi wyskakuje "run time error overflow" i automatycznie DC. Co trzeba zrobic zeby to usunac ??

Opublikowano
wszystko fajnie tylko mam maly problem a mianowicie gdy sie juz zaloguje i wybiore postac to gdy sobie zrespie moba jakiegos to po jakiejs minucie mi wyskakuje "run time error overflow" i automatycznie DC. Co trzeba zrobic zeby to usunac ??

Patrz na datę ostatniego posta... Możliwe, że już nie chodzi z obecnym clientem.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Nie używam bo to działa z clientem 1,158. Wersja isro jest obecnie nowsza wiec na 90% to nie odpali.

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...