Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operation 7 - wspaniałe FPS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś chciałbym pokazać Wam grę FPS: Operation7.

Gra typu CS, Warrock, Combat Arms, czyli "Zabijaj lub giń".

Wizualnie gra jest ciekawa, grafika kusząca..

Na MPC istnieje dział przeznaczony tej grze, lecz nie jest odwiedzany przez Was.

Chciałbym zachęcić do rozpoczęcia przygody z Operation Seven.. Gra jest BAARDZO rozbudowana.. Bardzo duża ilość broni ułatwia nam rozgrywkę, a duża ilość map urozmaica nam ją.

ss z gry:

2009223204245.jpg

A tutaj info dla wszystkich, którzy chcą zacząć.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

Podobne do battlefielda 2, ale grafa niezła, można modyfikować bronie bardzo dobrze się prezentuje chyba sobie popykam w tą grę bo jakoś warrock nie przypadł mi do gustu

Mariuszw13.png
Opublikowano

gra jest rozbudowana tak bardzo - że można swoje bronie od ZERA robić.. dobiera się części, amunicje..

d23735233b786cb5.jpg

Opublikowano

Ile mniej więcej to waży??? Pytam się bo mam trochę mało miejsca na dysku i nie wiem ile zwolnić...

@Down dzięki...

Opublikowano

Grałem w to i myślałem że będzie dobre ale okazało się że niektóre mapki się tną i nie tylko !! cuż ale nie mam co robic wiec chyba jeszcze raz ściągne !!

Opublikowano

Całkiem fajny system składania broni, ale sama gra jest bardzo słaba.

Praktycznie 50% graczy to osoby, które bezmyślnie skaczą i walą z Mp5...

Ściany są najsłabszą ochroną przed kulami, o wiele lepsze jest skakanie, bądź kucanie i wstawanie...

Lagg jest żałosny, a serwery bardzo słabe i stworzone przez graczy.

Nie polecam, o wiele lepiej wydać kilka złoty i kupić BFa...

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Gram w to i polecam tą gre.Jest lepsza od warrocka :).Możesz nawet ubierac swoją postać i budować bron dodatki itp.

Opublikowano

Do tego co powiedział doniak trzeba jeszcze dodać chyba największą wadę tej gry - nie można sprzedawać broni którą się kupiło i się już nie używa. Jak się na początku źle zbuduje broń to potem już koniec chyba że się kupi ncash za który można kupić ubrania którch normalnie nie ma,wszystkie bronie przy kupowaniu z tym są od pierwszego lvl - jednym słowem bez tego ncash'a jesteś nikim

Mariuszw13.png
Opublikowano

up

można oddawać bronie, tzn. wyrzucać.. po za tym możesz wszystko za gold kupić tyle ze w przypadku ubrań nie będą miały one dodatkowego expa ani gold.

d23735233b786cb5.jpg

Opublikowano

Można oddawać bronie a nie je sprzedawać - żadnej kasy z tego nie ma, bo tak to slotów na bronie jest dużo

edit.

Na bf nawet nie trzeba wydawać parę groszy wystarczy ściągnąć grę i key chengera i np w bf'ie 2 można już sobie grać w wersji 1.0

Mariuszw13.png
Opublikowano

Tak, ale na 1.0 jedyna technika to "strzelaj skacz w locie sie połóż i strzelaj dalej"...

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.