Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona oficjalna, Download, krótki opis...

rockanderr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zaczynamy:

Strona oficjalna: http://op7.netgame.com/under18/

Rodzaj: FPS Online, podobna do WarRock'a/Combat Arms, ale bardzo rozbudowana, broń można edytować całą( jaka lufa, rączka, luneta, naboje itd), można kupować ubrania, dużo map.

Instrukcja:

Ściągasz instalujesz, jak masz Firefox'a to musisz ściągnąć łatke do niego ponieważ gre się uruchamia po przez przeglądarke żeby w nią zagrać musisz mieć "18" lat.

Filmik:

Miłej gry.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

super że jest wreszcie!!

18590.png

22230.png

23998.png

22404.png

15221.gif

Potrzebujesz pomocy pisz śmiało GG:8716559

Potrzebujesz vip hack famas,g36 .... zobrażeniami pisz w/w nr GG

Opublikowano

hmm zobaczymy ;p z tego co wiem to mozna modyfikowac tylko ak i m16 ;]

dhhh.gif

ZŁAP BANANKA :D

NIE UŻYWAJCIE BUGÓW/HACKÓW PRZECIWKO POLAKOM!!!

Opublikowano

Ja już pykam można all modyfikowac level 4 Może zagramy partyjkę kiedyś i tak wiem że przegram ;p

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Ładnie gra się prezentuje, kolejny warrock???

i mam pytanko to beta open czy co??

dbc45eaf12aa942c.jpg mrcarlos11.png

GRAĆ na HACKACH NA GERMANYYYYYYYYYYYYYYYY[/size][/size]

Opublikowano

gra jest całkiem dobra, mam w niej chyba jakiś 4 czy tam piąty lvl, kiedyś grałem i dzisiaj powróciłem, już 2 lvl na moim koncie z pokemoniastym nickiem :Dpost-4805-1234978026.gif

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano
gra jest całkiem dobra, mam w niej chyba jakiś 4 czy tam piąty lvl, kiedyś grałem i dzisiaj powróciłem, już 2 lvl na moim koncie z pokemoniastym nickiem :Dpost-4805-1234978026.gif

Fast Men Napisz do mnie to pogramy ;p Monra nick mam

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

@UP

POTWIERDZAM w 100%!

btw. Monras i FastMen jak chcecie to moge z wami pograc :D mam juz 3 lvl (wOOOOw nie?)

Opublikowano

ej jak to sciagnac o.O bo mi cochwile wyskakuje to czy mam 18 lat to daje tam ze mam wiecej (date) daje ok i dalej to samo i sie sciagnac nie daa!;/ pomozcie

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Najpierw musisz założyć konto, potem na tym koncie logasz na stronce i dajesz Game Start i automatycznie nastąpi przekierowanie do DOWNLOAD'u.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

no juz dziala :P thx

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Gra super.Ale nie rozumiem dlaczego nie moge kupić broni mp5 tej ostatniej.Jest na 1 lvl a ja jak chce kupic to mi pisze ,że coś tam o balancu?? nie wiem nie rozumiem -.-

Opublikowano

Up

Dzieki wielkie :P tylko ze teraz kupilm 3 bronie i mam 16k ^_^ a apropo jaki nick masz?

Opublikowano

No ja mam nick Dawcio ale nie wiem czy nowego konta nie zrobie.Mam pytanie czy mozna zrobic nowe konto na ten sam email jaki uzywalem do poprzedniego konta czy nie?.

Opublikowano

ja mam problem z zalogowaniem sie, gdy wlaczam gre, loguje sie i pojawia mi sie ze nie istnieje taki nick

sprobuj ktos oto passy :

ID : slasher2011

H : 1767ss

prosze powiedziec jak dziala

z gory dzieki

Opublikowano

Mam problem bo robie konto już chyba z 4 zrobiłem i email doszedł wziołem klucz aktywacyjny wpisałem i pisze że jest ok a gdy się loguje to dupa pisze Invalid.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...