Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wazna sprawe... Gdy chce wyslac film na yt to straszenie długo wysyla mi sie film, nawet pol dnia i nic!

Najpierw myslalem ze zly tag mam lub tytul ale to nie to, bo sie pytalem kumpla ktory ma ponad 250 filmow na yt.

Film ma ok.170mb.

sygnazu.png

Admin Cienia
Opublikowano

Czy youtube niema czasem jakichś ograniczników co do rozmiaru? Chyba że masz strasznie wolnego neta.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Heh skoro masz neta 1mb (zapewne pobieranie), tu upload jest pewnie 128kb czyli masz 16kb uploadu na sek.

Czyli upload 1mb prześlesz w 64sek, więc rachunek z tego taki że film o rozmiarze 170mb wysyłasz w 10880sek (181min) czyli powinno pójść w 3h przy max transferze, w przybliżeniu będzie szło 4h ale podczas wysyłania mogą nastąpić jakaś mała przerwa w przepływie danych i dupa. Trzeba od nowa. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Znalezlem rozwiazanie!

A oto one (moze komus sie przyda)

jezeli ktos ma problem ze wrzuceniem filmiku na yt polecam program converter avi

Zamniejsza rozmiar pliku, mi np. zmiejszyl ze 170mb do 32mb xD

Polecam!!!!

sygnazu.png

Opublikowano
Heh skoro masz neta 1mb (zapewne pobieranie), tu upload jest pewnie 128kb czyli masz 16kb uploadu na sek.

Czyli upload 1mb prześlesz w 64sek, więc rachunek z tego taki że film o rozmiarze 170mb wysyłasz w 10880sek (181min) czyli powinno pójść w 3h przy max transferze, w przybliżeniu będzie szło 4h ale podczas wysyłania mogą nastąpić jakaś mała przerwa w przepływie danych i dupa. Trzeba od nowa. :P

D$G Oo przerażasz mnie :D ale masz racje bo zazwyczaj jest tak ze Download jest większy niż upload. Wystarczy l00knąć na moją sygne. Zrób testa na www.speedtest.net i wyślij screena.

sygnaturawi.jpg