Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim się bardziej opłaca Teraz grać ??  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim Gra? ??

• SuraWP
      7
    • Mental
      2
    • Bodziak
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki maly dylemat , obecnie mam 41 lv ninje i jakies tak eq [ kozy sr 49kolcza + 9 itp ] i bodziaka 32 [ rib +9 sr 5 bon na orki 6 % , lwia + 7 kd speeda magii + 1 bon 1000 pz , smocza + 9 bon 500 pz i kd uchylki +3 spalony , zelak + 8 , buty 500 pz naszyjnik 500 pz i jeszcze pare malzy butki + 7 perlowy + 7 i takie tam . I tu dylemat kim grac . Sadze tak :

-Body - hmm na poczatku ciezko expic lecz na 70 fajnie juz leci

-Mental - na poczatku latwo lecz pozniej trudno bic alieny [ mam wait hacka ]

-SuraWP- hmm tutaj podobno fajnie sie expi i na lajcie bije sie aliany podobnie jak body

Myslalem ostatnio grajac moim bodym aby zrobic mentala i na nim grac [ choc fubu mowi ze chcialby grac Bodym ]

Czekam na głosy ! Z gory dzieKuje

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Zagraj WP. Tanie KU, eq też tanie( nie to co eq dla woja). Przy ostrzu M8, zbrojce M6 z dobrym eq możesz spokojnie rozwalać( nie schodząc z konia) metki 45 jeśli masz 35 :)) Wymień te koziki na fms-a 35sr+ z kd potwora i śmierci+3 i gitarka :D Przydałoby się trochę absu na strzałki( łucznicy)- ja noszę skórzane kozaki+6 i naszyjnik na 22( zapomniałem jak się nazywa) też +6 to łucznicy prawie, że nic mi nie robią :)

PS. Koziki sam wydropiłeś czy kupione? ^^

Opublikowano

Ja również polecam WP. Jeśli masz zamiar bić duży lvl (tj 86 + gdzie masz 5 skilli m) to będziesz bardzo dobry w pvp, Taka postać jesli ma Skille P wybonowana jest dobrze eq +9 to nie ma bata. Rozproszenie na P daje bodajże 67% szansy na rozproszenie wiec możesz sie Bodymi, Mentalami i BMami bawić :P

Opublikowano

Polecam daggera - bardzo dobra postac w pvp oraz nie najgorsza w expie.

A co do tych 3 ktore wypisales to zagraj bodziakiem chociaz daggera polecam najbardziej ;]

Opublikowano

Ehe

Sura WP:zaje..... w PVP jak i PVM

Mental:tutaj byś był jak czołg z małym atakiem :)

Bodziak:a tu byś był jak policjant tylko z kamizelką z bardzo dużym atakiem xDDDDDD

images%3Fq%3Dxxx%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1440%26bih%3D683%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C4376&itbs=1&iact=hc&vpx=656&vpy=306&dur=259&hovh=166&hovw=248&tx=135&ty=82&oei=6i-BTZL5C8yl4Aaa4v36Bw&page=9&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:175&biw=1440&bih=683
Opublikowano

@UP nie popieram ;]

Mental - Najsilniejsze skille w grze, nie wiem dlaczego sądzisz, że ma mały atak.

Ja bym wybrał bodego ;] dlaczego ? uniwersalność tzn. :

- Exp dobry/b.dobry

- Pvp b.dobry

- Metki b.dobry

- Bossy(z buta) b.dobry

Jedyna wg. mnie wada bodego, że jest słaby na wojnach ponieważ jak padnie to bez aury jest słaby.

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Wybierz uniwersalnego WP'ka , czarowane ostrze tanie...Zbrojka tez b.tania:)Super się expi.

Na 65 lvl w v2 dalem rade na szponach spota z buffem po 25% ponad czarowane g czarowana g strach m6 :)

Eq nie bylo zbyt pro..pz nieco ponad 12k^^Sura Is Pro:)

Opublikowano

Sura wp jest jak wojo z silnym i aura ale te silne i aure ma jeszcze lepsza niz wojowie:)

Sura WP na 75lvl+ jest wykoxana w expie a w pvp tez nienajgorsza:)

Wiec:) WP:D

sstwc.jpg

Opublikowano (edytowane)

Sura WP

+Dużo defa.

+Dużo ataku.

+Połączenie bodego i mentala.

+Tanie KU

-Duża inwestycja w poty speed.

Wojownik Body

+Dużo ataku.

+Szybkość.

-Drogie KU.

Wojownik Mental

+Dużo defa.

+Mała inwestycja w poty PŻ.

-Nudny.

-Duża inwestycja w poty speed.

-Drogie KU.

Polecam WP.

Tyle przychodzi mi na myśl.

@Down "Czerwone ostrze", "Czerwone zbroja" hahaha padłem.

Edytowane przez Medrodester

Załamka totalna.

drhousetagrogi.png

Sygna by Tamis

<3

Tu był reklama

Opublikowano

Sura Wp jest dobra do expa po poprawnym rozłożeniu skilli:czerwone ostrze,strach,czerwona zbroja,smoczy wir,uderzenie palcem,rozproszenie magii.Po zrobieniu dobrego eq może być całkiem dobra w PvP lecz inne postacie lepsze PvP jednak proponuje WP, gdyż ona jest bardzo dobra do expa.

photo-201985.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...