Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIesz jak sie robi avatary,obrazki itp swoje wejdz i pomoz :D

duda12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie do wszystkich czy moze ktos wie jak sie robi swoje avatary,obrazki itp. Jakim programem to sie robi i jak z gory dzieki za pomoc ;]

Opublikowano

Różnie to bywa można korzystać nawet z painta. Ja używam Photoshop'a CS3. Jeśli chcesz jakiś darmowy program to bierz Gimpa (Photoshop'a też można mieć za free ;p). Polecam ściągnąć sobie Photoshopa przynajmniej CS2 (torrenty).

Tutoriale angielskie:

http://www.good-tutorials.com/search/tutorials/signature

Tutoriale polskie:

http://plstyle.pl/tutoriale/sygnatury.php

@edit

Jak Ci coś nie wyjdzie to się nie przejmuj i próbuj dalej. Początki nie zawsze są łatwe.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq wiesz moze jak sie pomniejsza obrazki czy wogule sie da jakim programem moge to zrobic np. z 64x64 na 32x32 z gory dzieki za pomoc ;]

Znawca
Opublikowano

CS 2 i wersja 6.0 moim zdaniem lepsza ;P. A poza tym możesz też korzystać z gimp'a, ale w obojętnie jakim programie trzeba trochę posiedzeć by zrobić jakąś fajną sygne lub fajny avatar.

Opublikowano
Mateq wiesz moze jak sie pomniejsza obrazki czy wogule sie da jakim programem moge to zrobic np. z 64x64 na 32x32 z gory dzieki za pomoc ;]

Jeśli masz już Photoshop'a to otwierasz obrazek, wchodzisz w Image i Image size, zmieniasz na rozmiar który Ci odpowiada i masz już inny rozmiar.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ok juz wiem oco chodzi z tym :D a mam jeszzcze jedna pytanie czy ktos moze wie jak sie robi swoje animacjie :D z gory dzieki ;]

• 1 miesiąc temu...
  • 8 lat później...
Opublikowano

Najlepiej gimp, zaczynając od początkujących programów, twórz jakieś proste avatary i sygnaturki, baw się grafiką, później poczytaj jakieś grafiki...

tak wiem, że ten temat jest stary

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Najlepiej gimp, zaczynając od początkujących programów, twórz jakieś proste avatary i sygnaturki, baw się grafiką, później poczytaj jakieś grafiki...

to po c**j odkopujesz? xDDD

Opublikowano

b7f80935770b.jpg

Bo złota łopata to jednak trochę za mało...

Co by nie było za off-top

- Polecam paint'a gimBa, corela.

106071453484304291456.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...