Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yoo

chcialbym kupic minecrafta jak wiadomo jest teraz beta

podobno konta zalozone jak byla alpha maja darmowe aktualki

ja mam konto juz dosyc dawno (nie premium ale mam zeby grac w classica)

i czy jak klucz zarejestruje na moje stare konto to bde mial darmowe aktualizacje? (gdzies tak czytalem ze z bety sa platne czy cos)

moze w becie sa darmowe jednak prosze o odpowiedz;)

z gory thanks

Opublikowano

Affff.Userzy którzy kupili alphy mają dodatkowe aktualizacje "eventowe" natomiast jak kupisz teraz bete też będziesz miał aktualizacje ale nie będziesz miał np. pelerynek itp.Nie wiem co za debil który nie zna angielskiego wypuścił taką plotkę =.=.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

Osobiście polecam Ci poczekać na wersje Final. Według mnie nie warto kupować dla kilku update.

dla kilku update? czyli ? za Final bde musial jeszcze raz placic czy co? ;d bo BETA jest tansza wiec bardziej mi to pasuje;d a zreszta chcial bym pograc jak naszybciej w multiplayera;d

Opublikowano

Określe to tak. Nie ma sensu kupować wersji demo. Ja grę kupie gdy będzie już Final. Na razie nie ma co płacić, ale przecież możesz robić co chcesz. Co do tych update, to userzy którzy KUPILI wersję alpha mają te dodatkowe aktualizacje, natomiast samo konto nie wystarczy ^^.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...