Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Kawałów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.W 6 piętrowym bloku wybuchł pożar ,lecz drabina strażacka sięgała tylko do 4 piętra a na 6 piętrze uwięzieni byli ludzie ,wiec odważny pijak mówi skaczcie kto ma rodzine , pieniadze ,dzieci niech skacze ja go złapie a wiec pierwszy skacze żul nie maił kasy, rodziny ni domu. Skoczył pijak go złapał nastepna była kobieta miala dom ale nie miała pieniędzy skoczyła .Pijak ja złapał ostatni skacze murzyn ma dom, rodzinę i kasę skoczył a pijak odskoczył i krzyczy EJJJ ALE SPALONYCH MI NIE ŻUCAJCIE !!!!.

2.Przychodzi baba do lekarza i trzyma mózg w słoiku i mówi to się w głowie nie mieści .

3.przychodzi królik na CPN i widzi wilka przy dystrybutorze . Pyta go ile kosztuje 1litr paliwa wilk mu na to że 5 zł więc królik pyta znowu .Ile kosztuje 1/2 litra wilk na to 2.50 zł po czym królik pyta ile kosztuje 250ml paliwa wilk na to 1.25 zł królik myśli po czym pyta ile kosztuje kropla paliwa wilk na to kropla nic nie kosztuje wiec królik zadowolony odpowiada to proszę mi tu nakapac cały karnister .

2 plusy 1 kawał

4.Polak, niemiec i rusek szli przez pustynie i nagle spotykają diabła, diabeł mówi jeśli chcecie isc dalej musicie wykonac 1 zadanie no ok mówią, na to diabeł na to każdy może wziac jedna rzecz i musi wejśc do tej jaskini i sprawdzic co tam jest . Pierwszy idzie niemiec poprosił o panzer v no i wchodzi słyszy obiore cie ze skóry i zjem obiore cię z e skóry i zjem odpalił panzer v i uciekł ,następny wchodzi rusek poprosił o kałacha wszedł i słyszy obiore cie ze skóry i zjem obiore cię z e skóry i zjem wystrzelał cały magazynek i uciekł ,ostani wchodzi polak poprosił o latarkę wszedł i słyszy obiore cie ze skóry i zjem obiore cię z e skóry i zjem po czym poświecił w miejsce z ,którego dochodził głos i widzi małpę znencajaca się nad bananem.

ZA KAŻDE 2 plusy 1 nowy kawał

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

mpcforum.pl

18706.png