Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio postanowiłem ściągnac sobie eMule i to zrobilem chcialem sciagnac gre ktora ma 6 GB a tu mi wyskakuje takie coś !!

Nie możesz sciągać tego pliku, ponieważ twój system nie obsługuje plików większych niż 4GB, rozważ przekonwertowanie dysku na NTFS

Wie ktos oco może chodzic odrazu mowie że ściągam na dysk FAT32 a nie na NTFS i mam ponad 25 GB wolnego oco chodzi ??

EDIT :

OK już zrobiłem CLOSED TOPIC!!

Opublikowano

Na FAT32 Nie możesz zassysać takiego pliku... Na miejsce docelowe ściąganych plików wybierz jakieś katalog z dysku NTFS. Proste!

Admin Cienia
Opublikowano

eMule, Edonkey, Ares, Azuereus, Bearshare, Cobos, DC++, iMesh, Morpheus, Shareaza, Weezo, to wszystko shit, ;] lepiej znaleść torrent, rapidshare lub p2m niż bawić się w pobieranie trojanów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
eMule, Edonkey, Ares, Azuereus, Bearshare, Cobos, DC++, iMesh, Morpheus, Shareaza, Weezo, to wszystko shit, ;] lepiej znaleść torrent, rapidshare lub p2m niż bawić się w pobieranie trojanów.

chyba jednak nie.

emule kaza itp najlepiej uzywac do mp3 lub do innych dupereli, napewno nie do gier 0o

dc++ najlepiej uzywac jak mamy LANa i jest jakis hub osiedlowy postawiony

torrent najlepiej uzywac jak mamy dostęp do zamkniętego trackera (osobiscie korzystam z heaventracker i polishtracker) oraz szybkiego neta by utrzymac ratio, w miare seedowac. Jeżeli owego dostępu nie mamy to imo nie ma co sie jebać i lepiej zainwestować w premium na rapidzie i ciągnąć z warezów zapewniając sobie max transfer - na publicznych trackerach prawie wszyscy robią hit'n'run, ograniczaja predkosc wysylania, raczej nikt seeduje na shellu przez co mamy chujowy tansfer.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Mam takie pytanko związane z DC++. Czy on działa??? Bo podobno kiedyś coś tam zrobili i niby nie działa...

Tak przynajmniej od kumpli się dowiedziałem.