Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w Cabala gram 1 raz . Postanowiłem troche na globalu lecz po krótki namyśle wziąłem priv . Chcę wybróbować klasy . Jestem zielony , nie wiem nawet skąd wziąć czary (kupujemy je ale co dalej ? dostajemy jakieś pkt ) ? Co do skilla , co to jest ? Podobają mi się 2 postacie Wizard i FB (pierwszy bo fajne stuny na poczatek , 2 bo pol mag pol warrior ) . Coś możecie mi napisać gdzie expić (z podziałem na lvl od 1 i nie w skrótach ) o jakie eq się starać ? (itp)

Kolega chce zagrać FS (też 1 raz ) więc takie same pytania do tej postaci .

Czemu privek ? Bo chcę zobaczyć od jakiego lvl naprawdę się fajnie w tę gre gra + poznać troche lokacji i ogarnać więcej skili . Jak już zrozumiem o co chodzi bym poszedł na globala ale tak to chcę poznać grę.

Tylko te 3 postacie wchodzą w grę , będziemy grali razem jeśli to ma znaczenie . Na servie z dużym expem ale proszę o rozpiske .

Z góry dziękuje za dobrą odpowiedź + / - (jak kto woli ) za odpwiedź wyczerpującą wszystko co mi wytlumaczy zapas + / - i 5 w profil .

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedz czekam na kolejne . Prosiłbym bardzo o te podstawowe info , skile , czary (skąd ? jak ? co ? ) . Cabal mi się podoba z powodu różnych dungeonów + bardzo fajnych skili dlatego chciałbym w to pograć ale nic o tej grze nie wiem (poradniki troche czytałem).

Opublikowano

Dzięki za pomoc łap 2 x + i 5 . Jeśli jak można to na globalu zastanwiam się nad wizard a fb . Podobno to 2 łatwiejsze w expie ale posiada jakiś stun ?

Opublikowano

Wizz lepszy od FB ma stuny

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Poza tym FB ma ruzne takie male sekrety xD tak jak np jak wlaczysz bm to muszisz miec kupione magick kulki zeby byl power bo jak sie wlacza bm to u fb znikaja buffy

]356771.png

Opublikowano
Wizz lepszy od FB ma stuny

Bullshit

FB tez ma

Smiem twierdzic, iz Wa dla newbie sie nada, swoja droga to napisalem zajebistego posta w ktoryms temacie z pytaniem o klase

Back in the day trollin' was somethin'

Opublikowano

Bullshit

FB tez ma

Smiem twierdzic, iz Wa dla newbie sie nada, swoja droga to napisalem zajebistego posta w ktoryms temacie z pytaniem o klase

Tak ale FB ma tylko 1 Stun :)

]356771.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...