Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Da Mi Ktos Hacka?

xkillerman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naeron to nie cheat tylko injector i jeśli chcesz cheata to zobacz kilka tematów niżej jest tego pełno nawet ja wstawiam swoje cheaty ;P więc rusz myszką naciśnij ctrl+w i popatrz na forum ;]

# to pisz że chcesz injector ;P źle zatytułowałeś temat i wejdź na temat jak zrobić cheata ,masz tam podane injectory nie jestem pewny czy tam ale na pewno gdzieś jest spis injectorów by razor a puki co łap linka do mojego chata masz tam dobry injector wsadzony korala ;P

To jest ukryta treść, proszę

RMCF

Opublikowano

Jestes w dziale z hackami i jeszcze ich szukasz? Masz ich pelno. Polecam sirosix.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

To mozesz wziac z bylejakiego hacka, np od sirosixa. Tylko, ze injector musi miec ta sama nazwe co plik dll.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Nieprosimy o hacki

DO ZAMKNIĘCIA.

Temat do zamknięcia ale nie z powodu proszenia o chata bo można o to prosić źle został zatytułowany problem ;P zapoznaj się z regulaminem ;]

# a co do tematu nie bierz się za pisanie chatów jeśli podstawy są ci obce masz tu injectory ;p

To jest ukryta treść, proszę

jest to temat podczepiony tzn masz go na samej górze rozumiem że szukałeś injectora nie mając okularów...

Cytat:

"24. Prośby o hacki kierujemy w temacie subforum Hacki/Cheaty/Bugi. Robimy to tylko i wyłącznie tam!"

RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...