Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mianowicie pytanie dotyczące płatności sms w Cabalu Online com podobno istnieje kupno sms dla Polski tylko jak ja coś próbowałem to tylko była możliwość kupna dla Niemieckiego telefonu ...

Opublikowano

Istnieje cos takeigo jak sms dla Polski. Aby dokonac zakupu postepuj tak:

wejdz na strone-u gory klnikj "buy cabal cash"-wpisz passy i zaloguj-na wyswietlonej stronie przesun na dol i tam zobaczysz platnosc przez "boku" na niebieskim tle- wybierz ile CC chesz kupic-dalej postepuj z instrukcjami :)

pozdrawiam anderis xD

mysle ze pomoglem

Opublikowano

Istnieje cos takeigo jak sms dla Polski. Aby dokonac zakupu postepuj tak:

wejdz na strone-u gory klnikj "buy cabal cash"-wpisz passy i zaloguj-na wyswietlonej stronie przesun na dol i tam zobaczysz platnosc przez "boku" na niebieskim tle- wybierz ile CC chesz kupic-dalej postepuj z instrukcjami :)

pozdrawiam anderis xD

mysle ze pomoglem

Właśnie tak robiłem i wcześniej i tak samo zrobiłem według twoich skazówek wybrałem płatności przez Boku przekierowało mnie na ich strone i tutaj jest właśnie po Niemiecku "Geben Sie Ihre Handynummer ein.

Sie erhalten die Aufforderung, die Transaktion per SMS zu bestätigen." z.B. 01512 345678

I nie moge wpisać swojego Polskiego numeru bo nie da sie wcisnąć WEITER tego buttona

Opublikowano

wysylasz sms i masz cc omg pomyslec czeba nie_

Nic nie Omg błąd jest chyba raczej skomplikowany:

problem jest z zakupieniem Cabal Cash za Sms,a mianowicie dlatego,że konto było zakładane w Niemczech i teraz w opcjach (Personal details) jest tam w Country jako Germany z stąd dlatego już mam problem w zamówieniu Cabal Cash,który ten problem opisze.A więc za pomocą wybrania sms ta płatność ustanawia się jako Niemiecka i prosi o numer Niemiecki,a ja nie mam Niemieckiego telefonu tylko Polski,więc tu się rodzi ta cała logika,że chciałem zmienić w (Personal details) na Poland i podaje powód jaki jest tam wymagany,lecz po mimu kilku próbach nie zmienia się.

Temat został wyjaśniony przez Support Cabala

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...